13 din cele mai bune exercitii pentru slabire

Publicat in

De la exercitii metabolice clasice, la exercitii compuse, de baza, aceste miscari cresc arderile calorice.

Fiecare se antreneaza din motive diferite. Unii au ca scop performanta fizica, altii vor o masa musculara cat mai mare. Altii vor sa scape de grasimea in surplus. Mai toti vor sa fie si sanatosi prin antrenamente; si asta presupune eliminarea excesului de grasime. 

Un exercitiu care este foartte bun pentru hipertrofie (cresterea masei musculare) nu este neaparat la fel de eficient si pentru slabire sau pentru performanta fizica. Exercitiile pot fi optime, bune si proaste in functie de contextul in care sunt folosite. 

Nu toate exercitiile de slabire sunt la fel. Multi se gandesc la exercitii de slabire ca la miscari metabolice, cu explozii de energie precum coreenele, sariturile, etc. Nu este gresit, dar nu sunt singura optiune. Exercitiile compuse, grele, precum genuflexiunile cu bara in spate, iti provoaca tot corpul, ceea ce arde o groaza de calorii. Nu sunt optime pentru construirea de masa musculara (desi sunt eficiente si la asta), dar sunt foarte bune pentru arderea de calorii.

Incorporeaza exercitii din lista care urmeaza cat mai des in antrenamentele tale. Si nu uita, oricat ai lucra la sala sau pe pista de alergare, nu o sa poti intrece o dieta proasta - slabirea are loc doar in deficit caloric! 

Cele mai bune exercitii pentru slabire

 1. Coreene
 2. Saritul corzii
 3. Trantirea mingii medicinale
 4. Genuflexiuni cu bara in spate
 5. Smuls cu gantera pe un brat
 6. Indreptari
 7. Leganari cu gantere
 8. Mersul fermierului
 9. Funiile de lupta
 10. Mersul ursului
 11. Fandari in mers
 12. Propulsorul cu gantere
 13. Cataratorul

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.