Antrenamente facute acasa

Publicat in

Nu toata lumea isi permite un abonament la sala, sau sa isi achizitioneze aparatura si echipament specific unei sali. Ramane intrebarea, cum te poti antrena si fi in forma fara un echipament complex? Raspunsul: acasa!

Nu toata lumea isi permite un abonament la sala, sau sa isi achizitioneze aparatura si echipament specific unei sali. Ramane intrebarea, cum te poti antrena si fi in forma fara un echipament complex? Daca esti in aceasta situatie, stai linistit! Exista solutii! Poti face un antrenament grozav fara sa ai nevoie de  echipament sofisticat. Tot ce ai nevoie este greutatea propriului corp si eventual o pereche de gantere usoare. In acest articol va voi da cateva exemple de astfel de antrenamente.

   Antrenamentul facut acasa 1

Se va face o zi da si una pauza. Intre exercitii se face pauza de 30 de secunde. Toata lista de exercitii reprezinta un set. Se fac doua seturi.

   Antrenamentul facut acasa 2

* Inainte de a incepe faceti stretching.
* Antrenamentul A: se face in sub 60 de minute, lunea, miercurea si vinerea
* Antrenamentul B: se face in sub 40 de minute, martea si sambata.

Antrenamentul A

Urmatoarele exercitii se fac in circuit, 3 runde:

Toate exercitiile se fac la rand, fara pauza intre ele. Odihna intre circuite este de 90 de secunde. La final se poate face o alergare de 3-4 km, cu durata sub 30 de minute.

Antrenamentul B

Urmatoarele exercitii se fac in circuit, 3 runde:

La final se poate face o alergare de 1 km, sub 15 minute.

   Antrenamentul facut acasa 3

   Antrenamentul facut acasa 4

   Antrenamentul facut acasa 5

Acesta este un complex facut cu gantere. Greutatea acestora poate varia intre 5 si 20 de kg.

Fiecare exercitiu se face pentru numarul respectiv de repetari (20 pentru primul set, 15 pentru al doilea, etc.) si dupa terminarea lui se trece imediat la urmatorul fara niciun pic de pauza si fara a lasa ganterele din maini. Intre seturi se face pauza 1 minut.

Daca esti in cautarea unor antrenamente de facut acasa, alege din cele de mai sus si vei fi pe drumul catre un corp si o forma fizica mai bune.

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.