Metoda brutala pentru cresterea picioarelor

Publicat in

Vrei sa iti faci scobitorile sa creasca? Incearca acest antrenament rapid si brutal! Si garantat o sa urasti fandarile dupa ce il vei termina!

Acest antrenament iti va testa limitele. Dar este unul 100% pentru hipertrofie, asa ca vei pune si ceva carne pe picioarele alea slabe ale tale! Antrenamentul este brutal! Iar febra musculara care va rezulta va fi epica! O sa povestesti nepotilor despre aceasta febra musculara!

Pentru ca antrenamentul sa fie eficient, tine pauzele cat mai scurte si foloseste greutati cu care sa atingi epuizarea la numarul de repetari indicat! Si da, o a iti iasa fandarile pe gat!

Antrenamentul este alcatuit din 4 seturi gigant. Pauza intre seturile gigant este de 2-3 minute. Exercitiile din cadrul setului gigant se fac unul dupa altul, fara pauza.

Setul gigant 1

Se repeta setul gigant de 3 ori, cu pauza maxim 40 de secunde. La finalul setului 3 se urmeaza o pauza de 2-3 minute si se trece la setul gigant 2.

Setul gigant 2

Se repeta setul gigant de 2 ori, cu pauza maxim 40 de secunde. La finalul setului 2 se urmeaza o pauza de 2-3 minute si se trece la setul gigant 3.

Setul gigant 3

Se face un singur set gigant La finalul sau se urmeaza o pauza de 2-3 minute si se trece la setul gigant 4.

Setul gigant 4

Se repeta setul gigant de 3 ori, cu pauza maxim 40 de secunde.

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.