Renunta la sedinta de antrenament a bratelor

Publicat in

Exista o metoda mai desteapta de a avea brate mari si puternice. Iata care este.

Majoritatea celor care merg la sala au o zi dedicata antrenamentului bratelor, zi in care iti solicita la maxim muschii acestor membre in asa masura incat doua zile dupa abia le mai pot misca. Exista o metoda mai buna de a avea brate mari si puternice.

Renunta la o zi dedicata antrenamentului bratelor. Antreneaza-ti tricepsii intr-o zi, eventual impreuna cu o grupa musculara mai mare iar pentrui bicepsi fa un singur exercitiu de 2-4 seturi, de 3-4 ori pe saptamana. Nu conteaza cat de intens iti antrenezi picioarele, spatele sau pieptul, sigur gasesti 5-10 minute la finalul antrenamentelor sa faci cateva serii de biceps. 

Secretul frecventei ridicate

Secretul oricarui antrenament cu frecventa ridicata este gestionarea volumului si intensitatii la fiecare sedinta de antrenament. Exista doua lucruri esentiale pentru a beneficia la maxim de pe urma acestei abordari:

  1. Roteste numarul repetarilor. Fa 3 seturi de 12 repetari intr-o zi, 4 x 6 in alta zi si 2 x 20 in alta zi. 
  2. Nu exagera cu atingerea epuizarii musculare; fa-o rar. Si mult mai rar, sau deloc, mergi dincolo de epuizare cu tehnici precum seturi descrescatoare sau pauza-odihna. Opreste-te cu 1-2 repetari inainte de epuizarea musculara.

Mai putin brutal, mai consistent

Bicepsii raspund mai bine la stimuli consistenti si mai putin brutali. Sa iti antrenezi mai des bicepsii nu iti va afecta restul antrenamentelor daca o faci cum trebuie. Poti face 3 seturi de flexii la cabluri cu o zi inainte de a iti lucra spatele, fiind mai usoare, asa ca nu iti vei anihila bicepsii si o sa poti presta in continuare bine cand vine randul spatelui. 

Alege exercitiile tale preferate pentru biceps siadauga cate unul la finalul antrenamentelor. Aceasta simpla schimbare iti va aduce cresteri importante ale bratelor. 

 

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.