Combinatii tras-impins pentru masa musculara

Publicat in

Este greu sa gasesti ceva mai bun pentru dezvoltarea masei musculare ca un superset antagonist. Incearca aceste combinatii de exercitii pentru noi cresteri musculare.

Superseturile fac antrenamentele mai eficiente, mai rapide si mai distractive. Uite un antrenament clasic cu superseturi care iti va imbunatati forta de impins si tras, care se incheie cu un superset clasic pentru brate! 

1) Impins orizontal + tras orizontal

Iubesc superseturile antagoniste care antreneaza grupe musculare opuse in acelasi plan al miscarii. Un superset clasic de impins/tras ar fi impins cu haltera din orizontal combinat cu ramat din aplecat cu bara. Un alt astfel de exemplu ar fi impins cu gantere din orizontal combinat cu ramat pe un brat cu gantera sau ramat cu gantere din inclinat

Vrei ceva si mai simplu? Flotari stricte combinat cu ramat invers

2) Impins vertical + tras vertical

Combinatia mea favorita de superset impins/tras in plan vertical este presa militara cu tractiuni! Sau poti combina impins deasupra capului din sezut cu gantere si tractiuni la helcometru. Ceva si mai simplu, flotari la paralele cu tractiuni cu priza inversa sau neutra. 

3) Biceps + triceps

Un superset clasic! Poti incheia antrenamentele partii superioare cu un superset de biceps cu triceps. Poti incerca flexii preacher cu gantere si skullcrushere cu gantere

Alegerea exacta a exercitiilor tine si de preferintele fiecaruia, asa ca alege exercitii care iti plac si care au valoare cat mai mare in urma efortului investit in a le face. Cel mai important, combina miscari antagoniste! 

Aceste superseturi clasice de tras-impins duc la o pompare criminala, ajuta la mentinerea echilibrului structural si adauga varietate antrenamentelor. 

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.