Flotari la paralele

Publicat in

Principala grupa musculara lucrata: piept
Alti muschi lucratitriceps, umeri
Echipament-
Mecanicacompus

Flotarile la paralele sunt un exercitiu excelent pentru stimularea muschilor inferiori ai pieptului.

pozitie de start
pozitie de final

1. Pentru a face acest exercitiu aveti nevoie de doua bare paralele. Aceasta este versiunea flotarilor la paralele pentru pieptul inferior. Pozitia de inceput este a sta deasupra solului sprijint in brate, intre cele doua bare paralele.

2. Coborati usor corpul, cu trunchiul inclinat in fata la un unghi de 30º, pana cand simtiti tensiune la nivelul pieptului. Bratele trebuie sa formeze un unghi de 90º (intre antebrat si biceps).

3. Reveniti la pozitia initiala, impingandu-va; incercati sa incordati cat mai mult pieptul.

Variatii: Flotarile la paralele pot fi facute si pentru a pune accent pe tricepsi. In acest caz, trunchiul trebuie mentinut cat mai drept, fara a va inclina in fata. 

Pentru cei care nu au destula forta, exista aparate speciale, care ii pot asista. De asemenea, va poate ajuta si o alta persoana sprijinindu-va picioarele.

Cei avansati pot tine o gantera intre picioare, sau pot folosi o centura speciala, care permite atasarea de discuri pe ea (sau o veste cu greutati).

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.