Antrenament de slabire din 3 circuite

Publicat in

Defineste muschii si scapa de grasime cu acest antrenament sustinut si intens.

Cand te grabesti si nu ai mult timp de stat la sala, circuitele sunt grozave. In plus, arzi o multime de calorii intr-un timp scurt. 

La circuite, efortul aerob si de rezistenta sunt combinate armonios in acelasi antrenament. Rezulta anduranta musculara si cardiovasculara mai mare alaturi de forta functionala si slabire. 

Antrenamentul care urmeaza nu ar trebui sa iti ia mai mult de 45 de minute. Fa fiecare exercitiu fara odihna, trecand la urmatorul exercitiu din lista fara pauza. Dupa fiecare cicuit complet odihneste-te 1-2 minute. Fa 2-4 seturi din fiecare circuit - suficient de multe circuite pentru a fi obositoare dar fara a te supraantrena. Nu uita, foloseste greutati relativ mici pentru ca se vor aduna rapid repetarile.

Oricat de sustinut vrei sa mentii ritmul antrenamentului, nu te grabi atat de tare incat sa neglijezi executia corecta a fiecarei repetari la fiecare exercitiu. Siguranta este mai presus de orice; nu te ajuta cu nimic sa te accidentezi si sa stai pe bara cu saptamanile! 

Circuitul 1

Circuitul 2

Circuitul 3

 

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.