Doua antrenamente pe zi pentru femurali imensi

Publicat in

Pentru masa musculara si forta, doua antrenamente pe zi functioneaza cel mai bine. Este adevarat mai ales pentru o grupa musculara precum femuralii. Urmeaza aceasta metoda de antrenament si femuralii iti vor creste intr-un ritm alert.

Aceasta metoda de antrenament pentru femurali presupune sa mergi la sala de doua ori intr-o zi: un antrenament dimineata si unul seara. Antrenamentul de dimineata pune accent pe functia femuralilor de a flexa genunchii. Muschii implicati in aceasta miscare au o proportie mai mare de fibre musculare cu raspuns rapid. 

Scopul fiind hipertrofia, un tri-set cu repetari putine este indicat pentru astfel de fibre musculare. Tri-seturile sunt eficiente pentru ca extind stimulul antrenamentului la mai multe fibre musculare si cresc timpul sub tensiune

Metoda presupune efectuarea de 3 exercitii cu odihna minima intre ele. Odihna aceasta minima este de 15 secunde. Este o componenta importanta. Nu trebuie sa depasesti 15 secunde, dar nici sa treci imediat la urmatorul exercitiu, fara nicio pauza. Pauza de 15 secunde te mentine obosit dar permite o recuperare suficienta pentru a putea folosi aceeasi greutate provocatoare. 

Pozitia diferita a picioarelor la fiecare exercitiu recruteaza parti diferite din femurali. 

Antrenamentul de dimineata

Pauza dintre tri-seturi este de 3 minute. Se fac 5 astfel de tri-seturi. Este normal sa trebuiasca sa reduci greutatea cu 5% la fiecare tri-set. 

Un pont util este de a face stretching pentru coapse intre aceste tri-seturi. Intinderea muschiului anatagonist face muschiul agonist mai puternic. 

Antrenamentul de seara

Pauza dintre tri-seturi este de 3 minute. Se fac 4 astfel de tri-seturi. 

Daca esti nevoit sa scazi cu mai mult de 20% greutatea de la un set la altul (la oricare din cele 3 exercitii) ai ales o greutate prea mare pentru conditia ta fizica. 

Fa aceasta rutina de antrenament la fiecare 5-7 zile, pentru nu mai mult de 6 antrenamente.

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.