Antrenamentul HIIT al lui Mos Craciun pentru Ajun

Publicat in

Nu te lasa pacalit de burta mare si barba alba. Mos Craciun face ceva efort serios pentru a ajunge la toata lumea intr-o singura noapte. Un antrenament HIIT inspirat de batranul barbos.

Fizicul lui Mos Craciun nu iti inspira peformante fizice. Dar munca lui este foarte solicitanta fizic si este un antrenament intens. De la caratul sacului greu cu jucarii pana la a se ascunde rapid de copiii curiosi care il intrerup, Mosul este mereu in miscare.

Nu ne crezi? Incearca antrenamentul HIIT de Craciun. Cu 9 exercitii solicitante inspirate de activitatile lui Mos Craciun in seara de Ajun, vei avea parte de un antrenament grozav care va reduce din vina cauzata de cat vei manca de Craciun. 

Intermediari: 30 de secunde pe exercitiu cu 30 de secunde odihna intre exercitii. Fa 2-3 circuite. 

Avansati: 40 de secunde pe exercitiu cu 20 de secunde odihna intre exercitii. Fa 3 circuite.

Antrenamentul HIIT al lui Mos Craciun:

Incearca antrenamentul HIIT al lui Mos Craciun inainte de ziua cea mare (Craciunul) si bucura-te de sarbatori in tihna si multumit ca o parte din caloriile mancate se duc unde trebuie! Sarbatori fericite! 

 

Referinte

Articole din aceiasi categorie

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.