Test 400

Publicat in

Test 400 este un steroid injectabil aparut in Mexic, care contine un amestec de trei esteri de testosteron. Poate fi comparat cu Testovironul 100, dar avand o concentratie de substanta activa mult mai mare.

Substanta activa : testosteron propionat/cipionat/enantat
Denumiri comerciale: Test 400

 

Test 400 este un steroid injectabil care contine un amestec de trei esteri de testosteron. Conform etichetei produsului contine 25 mg testosteron propionat, 187 mg testosteron cipionat si 188 mg testosteron enantat, pentru o concentratie totala de 400 mg/ml. Seamana foarte mult cu Testoviron (cel care contine un amestec de esteri, nu cel care contine doar testosteron enantat), singura diferenta fiind concentratia esterilor, si adictia cipionatului in cazul Test 400. Proprietatile farmacologice ala enantatului si cipionatului sunt practic aceleasi, asa ca nu sunt diferente mari intre acest preparat si amestecul de enantat/propionat continut de Testoviron.

Ca si Testovironul, Test 400 are dezavantajul de a a avea o actiune rapida in prima faza si apoi un dezechilibru in a mentine constante nivelele de hormon in sange. De aceea multi prefera preparatele cu un singur ester, enantat sau cipionat.

Test 400 a fost conceput in Mexic de catre compania Denkall. A fost foarte popular la inceputul anilor 2000, doza mare pe mililitru facandu-l foarte cautat. Test 400 a fost conceput in perioada in care piata Mexicana producea multi steroizi de uz veterinar, dar destinati (ilicit) folosirii lor de catre culturisti sau alti sportivi. In decembrie 2005 patronul Denkall, Albert Saltiel-Cohen, a fost arestat pentru distribuirea ilegala de steroizi in S.U.A. De atunci a fost intrerupta si productia de Test 400.
Cand era disponibil, se gasea ambalat la fiole de 10 ml.

Test 400 are toate efectele secundare asociate cu testosteronul. Se aromatizeaza, asa ca efecte secundare precum ginecomastia, retentia de apa si retentia de grasime sunt probabile. Se recomanda folosirea unui inhibitor de aromatizare pe timpul folosirii sale, precum Arimidex.

Si efectele secundare de natura androgena se pot manifesta, acestea incluzand: acnee, piele uleioasa, cresterea parului pe corp, agresivitate crescuta, calvitia la cei predipusi genetic. De asemenea, uzul indelungat poate schimba negativ balanta lipidica (scaderea colesterolului bun si cresterea celui rau).
Nu este hepatotoxic. Va suprima rapid productia proprie de testosteron.

Dozele sunt cuprinse intre 200 si 600 mg/saptamana. Ciclurile dureaza intre 6 si 12 saptamani. La aceste doze si durata se vor observa progrese excelente in ceea ce priveste masa musculara si forta. Pentru ca are in compozitie testosteron propionat, injectiile pot fi destul de dureroase, in special pentru indivizii sensibili, la care locul injectarii poate deveni dureros cateva zile dupa injectie, si pot experimenta stari febrile usoare.

Test 400 nu mai este fabricat in prezent, dar exista steroizi de la alte laboratoare underground care contin o combinatie similara de propionat, cipionat si enantat.

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durataMetadrol si produsele IRIDIUM LABS pentru masa muscularaFast BURN Extreme,  Fast BURN Active si Keto Actives pentru definire si slabire. Pentru un amator riscurile expunerii la steroizi anabolizanti nu merita, cand pe piata exista astfel de produse naturale si aproape la fel de puternice! 

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7).

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.