Sustanon 100

Publicat in

Sustanon 100 este fratele mai mic al faimosului Sustanon 250. Dar, din cauza concentratiei mai mici de substanta activa, nu este la fel de cautat si utilizat in randul culturistilor.

Substanta activa: testosteron propinat 20 mg, testosteron felinpropinat 40mg, testosteron izocaproat 40 mg
Denumiri comerciale: Sustanon 100


Sustanon 100 este un steroid injectabil uleios care contine 3 esteri de testosteron: propionat, fenilpropionat si izocaproat, in cantitati de 20 mg, 40 mg si respectiv 40 mg. Este produs de compania farmaceutica Organon si este in esenta o varianta subdozata a cunoscutului steroid Sustanon 250. Ca si in cazul Sustanonului 250, Sustanon 100 face uz de mai multi esteri de testosteron pentru a obtine un steroid cu actiune indelungata. Esterii diferiti au nivele diferite de solubilitate a uleiurilor si implicit si timpi diferiti de eliberare a substantei active de la locul injectarii. Este astfel gandit incat dupa eliberarea initiala de testosteron, fluxul hormonal sa fie sustinut prin eliberari treptate si lente. 

Sustanon 100 are o actiune mai rapida decat Sustanon 250, pentru ca ii lipseste esterul cel mai lung, decanoatul. Medical se administreaza o data la doua saptamani. In cele din urma, acest steroid este foarte asemanator cu testosteronul enantat sau testosteronul cipionat, dar cu o fereastra terapeuitica putin mai scurta.

Sustanon 100 este practic o adaptare moderna dupa Sustanon 250. Compania producatoare, Organon, il recomanda pentru aceleasi terapii ca si Sustanonul 250, adica tratarea insuficientei adrogene, care se manifesta prin libidou scazut, impotenta, infertilitate si degradarea tesutului osos. Tesut adipos crescut si masa musculara lina redusa sunt si ele simptome intanlite la astfel de pacienti. Sustanon 100 mai este folosit si la inducerea masculinizarii la femeile care fac operatii de schimbare de sex, pentru a deveni barbati. 
Sustanon 100 nu mai este produs din 2009, si cand era produs se gasea doar in cateva tari, si era ambalat la fiole de 1 ml, avand o concentratie de 100 mg substanta activa. 

Se aromatizeaza rapid, astfel ca efectele secundare precum retentia de apa, retentia de grasime si ginecomastia sunt probabile. Este recomandata folosirea unui antiestrogen in timpul curelor cu Sustanon 100. Se preteaza mai ales curelor de acumulare de masa musculara, dar la nevoie se poate folosi si in curele de definire, in special pentru pastrarea masei musculare.

Sustanon 100 este un steroid cu o componenta androgena puternica, asa ca pot aparea si efecte secundare precum ten uleios, acnee, agresivitate crescuta, marirea prostatei si, la cei predispusi genetic, calvitie. Nu este hepatotoxic. 
Daca este folosit perioade lungi de timp poate influenta negativ profilul colesterolului.

Un efecte neplacut poate fi dat de testosteronul propionat, care poate irita locul injectiei si provoca discomfort accentuat la unele persoane.

Sustanon 100 va suprima productia proprie de testosteron, asa ca la finalul ciclului este nevoie sa se urmeze o terapie post ciclu.

Dozele de administrare sunt de 200-600 mg/saptamana, in cicluri de 6-12 saptamani. Aceste doze sunt suficiente pentru majoritatea utilizatorilor sa inregistreze castiguri importante de masa musculara si forta. Testosteronul este foarte versatil si poate fi combinat cu aproape orice alt steroid, in functie de scopul urmarit. 

Sustanon 100 este rar intalnit pe piata neagra, pentru ca tarile producatoare sunt putine la numar. In plus, doza redusa de testosteron din fiecare fiola il fac mai putin dezirabil decat Sustanon 250. 
Sustanon 100 se gasea cu precadere in Olanda, Egipt si Marea Britanie.

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: TITANODROL, pentru masa musculara, TriApidix 300 si BURN Booster  pentru definire si slabire. Pentru un amator riscurile expunerii la steroizi anabolizanti nu merita, cand pe piata exista astfel de produse naturale si aproape la fel de puternice! 

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7).

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.