Andromar Retard

Publicat in

Andromar Retard este un steroid injectabil pe baza de testosteron. Este foarte asemanator cu testosteronul cipionat.

Substanta activa : testosteron ciclohexilpropionat
Denumiri comerciale : Andromar retard, Femalon 25, Testosterone Retard Theramex

 

Testosteronul ciclohexilpropionat, sau CHP pe scrut, este un ester injectabil cu actiune lenta, a principalului hormon androgen masculin, testosteronul. CHP este foarte asemanator in structura cu testosteronul cipionat (ciclopentilprpionat), diferit doar prin introducerea unui inel ciclohexan (6 atomi de carbon) in loc de unul ciclopentat (5 atomi de carbon). Datorita acestei asemanari timpul de eliberare al CHP este apropiat cu cel al cipionatului, usor mai lung. Fiind un steroid pe baza de testosteron, poate induce castiguri rapide de masa si forta.

A aparut pe piata la jumatatea anilor 1970, si nu se mai gaseste pentru comercializare din 1991. Se gasea ambalat in fiole de 1 ml, cu susbtanta uleioasa, la diferite concentratii ( 296 mg/ml, 148 mg/ml si 37 mg/ml). Cea de 296 mg/ml era cea mai populara printre culturisti si sportivi, din motive evidente. Astazi, nu mai este produs de nicio companie farmaceutica, si nu se gaseste nici pe piata neagra.

Efectele secundare sunt la fel ca in cazul celorlati esteri cu actiune lunga de testosteron, si pot include: ginecomastie, retentie de apa si grasime, acnee si piele uleioasa, agresivitate crescuta, caderea parului la cei predispusi genetic. La doze mari se recomanda adaugarea unui antiestrogen precum Nolvadex sau mai puternicul inhibitor de aromtizare, Arimidex.
Nu este hepatotoxic.

Ca orice produs pe baza de testosteron, va suprima rapid productia proprie de hormon androgen, asa ca o terapie post ciclu, dupa terminarea curei este obligatorie, pentru a se pastra castigurile de masa musculara. 

Dozele recomandate sunt intre 300 mg si 600 mg pe saptamana, si ca price testosteron poate fi combinat cu o multime de alti steroizi, fiind foarte versatil.

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: TITANODROL, pentru masa musculara, ThermaCuts si TriApidix 300, pentru definire si slabire. Pentru un amator riscurile expunerii la steroizi anabolizanti nu merita, cand pe piata exista astfel de produse naturale si aproape la fel de puternice! 

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.