Tribolin

Publicat in

Tribolin si Filybol Forte sunt doi steroizi veterinari aproape identici, produsi de aceeasi firma din Australia. Ambii au potential, dar sun foarte rar vazuti in afara Australiei.

Substanta activa : amestec de nandrolon decanoat si metandriol
Denumiri comerciale : Tribolin 75, Fylibol ForteTribolin este un steroid veterinat din Australia care contine un amestec uleios de metandriol dipropionat si nandrolon decanoat in doze de 40 mg/ ml si repsectiv 35 mg/ml. Astfel, concentratia totala a steroidului este de 75 mg/ml. Producatorul acestui steroid mai are un preparat asemanator, numit Filybol Forte, care are acelasi amestec de steroizi, cu diferenta ca nandrolonul decanoat este cu 5 mg mai redus. Datorita combinatiei de nandrolon si metandriol, Tribolin este mai mult anabolic decat androgenic. Efectul estrogenic este si el mic, metandriolul aromatizandu-se, dar intr-o masura mica. Desi nu se gaseste prea usor, Tribolin (si Filybol Forte) este preferat de sportivi ca un agent anabolic bland, cu un nivel androgenic scazut.

Tribolin este produs de compania Ranvet, din Australia, specializata pe medicamente veterinare. Acest steroid este folosit la cai, in special cai de curse, si alte animale care sunt supuse efortului fizic intens. "Tri"-ul din nume nu deriva din componenta sa, avand doar doi setroizi, ci din beneficiile pe care le aduce, conform reclamei producatorului. Aceste trei beneficii sunt: dezvoltarea masei musculare, combaterea efectului de deshidratare si o eficienta mai crescuta a digestiei proteinelor. Doza pentru un cal de 500 de kg este de 5 ml (350 mg), administrata o data la 4-5 saptamani, timp de 3-4 luni.

Se gaseste la fiole de 10 ml sau 20 ml, cu o concentratie de 75 mg/ml. Fylibol Forte are o concentratie de 70 mg/ml, fiind disponibil tot in fiole de 10 ml sau 20 ml.

Efectele secundare ale Tribolin-ului pot fi de natura estrogena, datorita metandriolului din compozitie. Metandriolul se poate metaboliza in metiltestosteron, dar poate fi el insusi estrogenic. Cu toate acestea, efectele secundare de natura estrogena sunt rare si se manifesta in special la doze mari. Pentru utilizatorii sensibili se recomanda sa aibe la indemana tamoxifen, in timpul curei, pentru a evita retentia de apa sau /si de grasime si ginecomastia.
Efectele secundare de natura androgena sunt des intanlite in cazul acestui steroid, aceasta fiind pielea uleioasa, acneea, pilozitate excesiva si caderea parului, la cei predispusi genetic.

Tribolin este toxic pentru ficat, metandriolul fiind un compus c17-alfa alchilat. Se recomanda folosirea unor detoxifiante hepatice pe perioada ciclului. Va suprima rapid productia proprie de testosteron, fiind necesara la final terapia post ciclu.

Dozele sunt intre 225 si 450 mg pe saptamana, pentru nu mai mult de 6-8 saptamani. La aceste doze se vor observa cresteri bune in masa musculara de calitate si o crestere medie a fortei.

Tribolin si Fylibol Forte sunt doi steroizi rar vazuti in afara Australiei, datorita controalelor stricte de la granitele acesteia. Sunt ambalate simplu, asa ca sunt usor de flasificat, si orice produs gasit pe piata neagra de la noi trebuie privit cu suspiciune.

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: Metadrol, pentru masa musculara, ThermaCuts si TriApidix 300, pentru definire si slabire.

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7)

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.