Libriol

Publicat in

Libriol este un steroid veterinar provenit din Australia, si contine un amestec de doi steroizi.

Substanta chimica activa : amestec de nandrolon si metandriol
Denumiri comerciale : Libriol, RWR 4 FilliesEste un steroid veterinar originar din Australia. Este cu precadere un agent anabolic, continand un amestec de nandrolon fenilpropionat si metandriol dipropionat. Acesti doi steroizi sunt prezenti in proportii de 30mg/ml si respectiv 45mg/ml, rezultand un total de 75mg/ml de steroid. Ambii componeti ai acestui produs sunt considerati steroizi usori in ceea ce privesc efectele secundare si castigurile, fiind folositi mai ales pentru acumularea de masa musuclara lina. Asta face din Libriol o alegere buna pentru a pune cateva kilograme de masa msuculara pura, dar nu se compara cu testosteronul sau Anapolonul cand vine vorba de crestere in greutate, masa si forta.

Ambii componenti ai Libriolului au esteri cu actiune rapida, de aceea este indicat sa fie injectat de cel putin doua ori pe saptamana, de trei ori chiar, pentru efectele cele mai bune. Doza totala saptamanala ar trebui sa fie cuprinsa intre 450 mg si 600 mg. Asta ar insemna sa se injecteze de cate 3 ori pe saptama cate o fiola intreaga deodata, ceea ce nu este foarte confortabil. De aceea multi aleg sa foloseasca o singura sticluta de Libriol pe spatamana, in combinatie cu alti steroizi, decat sa se bazeze numai pe acest produs singur.

Momentan se gaseste doar sub denumirea de RWR 4 Fillies. Per total nu este cel mai bun steroid in ceea ce priveste raportul calitate-pret, dar in afara de aceasta nu este altceva de criticat, fiind un bun steroid pentru a pune ceva muschi fara efecte secundare insemnate.

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: TITANODROL, pentru masa musculara, TriApidix 300 si BURN Booster  pentru definire si slabire. Pentru un amator riscurile expunerii la steroizi anabolizanti nu merita, cand pe piata exista astfel de produse naturale si aproape la fel de puternice! 

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7).

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.