Andractim (androstanolon)

Publicat in

Androstanolonul este un steroid care se gaseste atat sub forma orala cat si injectabila. Se utilizeaza mai ales inainte de concursuri, pentru a da un aspect dur si striat muschilor.

Substanta activa : androstanolon
Denumiri comerciale : Andractim, Apetom, Apetom depot

 

Este un steroid putin folosit din cauza faptului ca este greu de procurat. Nu se aromatizeaza si de aceea nu provoaca retentie de apa. Durata de viata este de o zi jumatate pentru varianta injectabila si de 4-6 ore pentru varianta orala. Pentru castiguri in forta si masa musculara rapide androstanolonul nu este de mare ajutor. Androstanolonul este identic cu dihidtrostenolonul produs in organismul uman. Este folosit inainte de concursuri pentru a reda un aspect mai dur al muschilor fara adaosuri de grasime. De asemenea, nu este toxic pentru ficat. Poate provoca acnee daca este folosit perioade lungi de timp.

Doza medie este de 25 mg zilnic dar pentru a obtine intradevar rezultate este necesara o creste semnificativa a dozei.

Pe piata americana exista un produs aproape identic din punct de vedere chimic cu androstanolunul oral. Se numeste Hyroxy-Bolasterone si conform unora este chiar mai eficient si cu efecte negative mai mici decat androstanolonul. De asemenea, androstanolonul se poate inlocui cu Masteron.

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: Metadrol, pentru masa musculara, ThermaCuts si TriApidix 300, pentru definire si slabire.

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7).

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.