Roxilon

Publicat in

Roxilon este un steroid puternic, derivat din dihidrotestosteron. Actiunea sa este similara cu cea a Superdrolului. A fost un steroid apreciat de sportivi si culturisti, dar in prezent nu exista niciun preparat care sa contina substanta activa.

Substanta activa : dimetazin
Denumiri comerciale : Roxilon, Dostalon, Dymethazine, Mebolozine

 

Dimetazinul, cunoscut si sub denumirea de mebolazin, este un puternic steroid oral derivat din dihidrotestosteron. Molecula de dimetazin are o structura unica, fiind formata din doua molecule de metildrostanolon legate intre ele. Organismul rupe aceaste legatura, asa ca preparatul confera doua molecule de metildrostanolon liber (Superdrol). Dimetazinul este puternic anabolic, usor androgen si fara efecte notabile estrogene; nu actioneaza nici asupra receptorilor progesteronului. 

Chiar daca in prezent nu este disponibil, candva a fost foarte apreciat de sportivii care cautau masa musculara de calitate, fara retentie de apa sau adaos de grasime. Din punct de vedere calitativ, se comporta foarte asemanator cu drostanolonul propionat (Masteron), dar fiind c-17alfa alchilat are o toxicitate mai mare. 

A fost pus pe piata la inceputul anilor '60, in Italia, sub denumirea de Roxilon. Clinic se folosea pentru tratarea unei game largi de afectiuni, precum deficiente de crestere la copii si adolescenti, pentru retinerea masei musculare la bolnavii de tuberculoza, tratamentul osteoporozei, si ca agent anabolic in orice situatie era nevoie. Era prescris si copiilor, femeilor si varstnicilor. In ciuda eficientei sale, si efectelor secundare reduse, nu a avut un succes comercial prea mare, si nu se mai comercializeaza de zeci de ani. 

Dimetazinul nu este aromatizat in corp si nu are efecte estrogene masurabile. Folosirea unui antiestrogen nu este necesara. Pentru ca nu retine apa este un steroid ideal pentru perioadele de definire. 

Chiar daca nu grave, efecte secundare de natura androgena pot aparea, in special la doze mari. Acestea includ piele uleioasa, acnee si pilozitate excesiva. Poate accelera calvitia la cei predispusi genetic. 

Este hepatotoxic, si trebuie mereu insotit de un protector pentru ficat. Poate suprima secretia proprie de testosteron. 

Doza pentru a construi masa musculara este de 10-20 mg pe zi. Nu se foloseste in cicluri mai lungi de 6 saptamani, datorita toxicitatii asupra ficatului. La aceste doze se pot astepta castiguri solide de masa musculara, insotite de scaderea stratului adipos si definire. 

In prezent Roxilonul nu mai este produs, dar pe piata ruseascaa au aparut "suplimente nutritive" care contin dimetazin.

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: Metadrol, pentru masa musculara, ThermaCuts si TriApidix 300, pentru definire si slabire.

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7)

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.