Striant

Publicat in

Striant este un steroid mai putin obisnuit. Este o forma de testosteron bucala, mucoadeziva. Este preparata sub forma unei mici tablete cu testosteron, care nu se inghite ci se lipeste de gingii, de unde trasnfera testosteronul prin obraz in sange.

Substanta activa : testosteron
Denumiri comerciale : Striant, Strinat SRStriant este o forma de testosteron bucala, mucoadeziva. Este preparata sub forma unei mici tablete (asemanatoare ca marime cu pastilele de aspirina), care contine 30 mg de testosteron liber. Tableta nu se inghite, ci se lipeste de gingii, de unde trasnfera testosteronul prin obraz in sange. Metoda de administrare bucala a steroizilor anabolici si androgeni nu este noua, si a mai fost folosita in trecut, cu o rata limitata de succes, la agenti precum metiltestosteronul sau testosteronul propionat. Totusi, sistemul adeziv al Striantului, este unul mai bun fata de variantele vechi, care se dizolvau rapid in gura; acesta este mult mai stabil (sta fixat timp de 12 ore). In comparatie, ofera o administrare mult mai buna si mai prelungita a hormonului. Doua doze sunt suficiente pentru a mentine nivele hormonale normale pe o perioada de 24 de ore.

A fost lansat pe piata in anul 2003, in S.U.A., fiind destinat pentru cei care au deficiente de testosteron. Cleintii vizati sunt cei care nu suporta administrarea perioadica de testosteron prin injectii, si din motive cosmetice nici gelurile cu testosteron aplicate pe piele. A fost intampinat cu pareri mixte, unii fiind incantati de noua metoda de livrare, pe cand alti pacienti au gasit inconfortabila, pe termen lung, aceasta metoda de administrare. In 2004, Strinat a fost introdus si pe piata englezeasca, sub denumirea de Striant SR. Intre timp se vinde si in alte tari europene.
Este amabalat sub forma de 6 benzi, fiecare continand 10 pastile.

Daca se depasesc dozele terapeutice, poate avea efecte adverse ca orice alt preparat pe baza de testosteron: acumulare de apa si grasime, ginecomastie, agresivitate crescuta, piele uleioasa, acnee si caderea parului la cei care sunt predispusi genetic. Poate intrerupe si productia proprie de testosteron, la doze foarte mari. Nu este toxic pentru ficat.

Teoretic poate fi folosit cu succes si de culturisti, sau cei care vor sa isi imbunatateasca aspectul fizic, dar data fiind metoda de administrare, este extrem de greu. Trebuie folosite 4 astfel de doze zilnic. O doza insemana o pastila atasata de gingie, in partea superioara a gurii, acolo unde gingia atinge obrazul. In mod normal, se administeraza doua pastile pe zi, rotind locul in care sunt atasate: o data in stanga si o data in dreapta. Pentru scopuri cosmetice trebuie atasate doua sau mai multe pastile de gingii, in acelasi timp, ducand la discomfort.

Are un pret relativ ridicat, si se intanleste foarte rar pe piata neagra. 

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: Metadrol, pentru masa musculara, ThermaCuts si TriApidix 300, pentru definire si slabire.

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7)

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.