Dinandrol

Publicat in

Dinandrol este pentru nandrolon ce este Sutanonul pentru testosteron. Este un steroid anabolic injectabil care contine un amestec de doi esteri ai nadrolonului, unul cu actiune scurta si unul cu actiune lunga.

Substanta activa : nandrolon decanotat, nandrolon fenilpropionat
Denumiri comerciale : Dinandrol

 

Dinandrol este pentru nandrolon ce este Sutanonul pentru testosteron. Este un steroid anabolic injectabil care contine un amestec de doi esteri ai nadrolonului, unul cu actiune scurta si unul cu actiune lunga. Efectul dorit este acela de a da utilizatorului un steroid care sa eliberze substanta activa pe durata unei perioade mai lungi de timp, decat daca s-ar folosi un singur ester de nandrolon. Fiecare mililitru de Dinandrolon contine 60 mg nandrolon decanotat si 40 mg nandrolon fenilpropionat, pentru o concentratie totala de 100 mg steroid pe mililitru. Desi acestui steroid ii lipsesc esterii de propionat si izocaproat, care l-ar face un adevarat echivalent pe baza de nandrolon al Sustanonului, totusi este foarte aproape de acesta. Ca toti steroizii care au la baza nadrolonul, Dinandrolonul ofera un efect anabolic moderat cu efecte secundare androgenice si estrogenice temperate (vezi Deca-Durabolinul). 

Doza recomandata este de 200 mg -600 mg pe spatamana. Diferentele dintre Dinandrol si Deca se observa doar in prima saptamana, primul actionand mult mai repede. Mai tarziu cand steroidul se va acumula in sange va fi imposibil de distins efectele acestuia de cele ale Deca-Durabolinului. Deci pentru un culturist nu este un steroid pentru care merita sa te dai peste cap, ci doar o alternativa buna la Deca, mai ales daca este gasit la un pret bun. Dinandrol este rar gasit intr-o farmacie si este mai des intanlit pe piata neagra.

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: TITANODROL, pentru masa musculara, TriApidix 300 si BURN Booster  pentru definire si slabire. Pentru un amator riscurile expunerii la steroizi anabolizanti nu merita, cand pe piata exista astfel de produse naturale si aproape la fel de puternice! 

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7).

Referinte

Articole din aceiasi categorie

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.