Promagnon

Publicat in

Promagnon este un alt steroid care a fost vandut ca supliment sportiv legal in S.U.A., pana a fost introdus pe lista substantelor interzise. Este un constructor lent de masa musculara de calitate.

Substanta activa : clorometilandrostenediol
Denumiri comerciale: Promagnon

 

Clorometilandrostenediolul (CMA) este un steroid oral derivat din testosteron. Este asemanator in structura cu clorometiltestosteronul, care este o versiune nearomatizabila si mai blanda a metiltestosteronului. In testele pe animale, clorometiltestosteronul a exercitat aproximativ 30-50% din activitatea anabolica a metiltestosteronului, si cu aproximativ 10% din activitatea androgena a acestuia. CMA are o legatura 3-beta hidroxil in loc de legatura mai comuna 3-keto, ceea ce il face ceva mai slab, cand este comparat cu clormetiltestosteronul. Marea parte a activitatii acestui steroid este intrinseca. CMA este anabolic, dar totusi slab, comparat cu alti steroizi miligram cu miligram. Totusi, poate fi un bun agent de constructie de masa musculara lina. 

A fost descoperit in anul 2005, de catre firma Peak Performance, si a fost vandut o perioada ca si supliment sportiv, fara prescriptie medicala, sub denumirea de Promagnon. A fost conceput de aceeasi persoana care a inventat si faimosul Halodrol. A fost scos de pe piata de catre companie, la finalul anului 2006, pentru ca urma sa fie interzis de FDA (administratia medicamentelor si alimentelor in S.U.A.). 

Nu se aromatizeaza, asa ca nu este nevoie uzul unui antiestrogeni, pentru ca ginecomastia sau retentia de apa si grasime nu apar. Efectele secundare androgene, mai ales la doze mari, pot aparea. Acestea includ: piele uleioasa, acnee, pilozitate, calvitie (in special la cei predipsusi genetic). Este C-17 alfa alchilat, asa ca dauneaza ficatului; trebuie sa fie insotit de un protector pentru ficat. Este posibila si suprimarea productiei proprii de testosteron, mai ales la doze mari sau perioade lungi de uz. 

Doza este de 50-100 mg/zi, in cicluri de maxim 6-8 saptamani. Este util mai ales in perioadele de definire, fiind un constructor lent de masa musculara, fara retentie de apa sau grasime. 

Promagnon nu mai este produs, dar este posibil sa exista alte marci generice cu acelasi steroid.

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: Metadrol, pentru masa musculara, ThermaCuts si TriApidix 300, pentru definire si slabire.

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7)

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.