Anatrofin

Publicat in

Stenbolonul este un steroid anabolic injectabil, aparut ca o alternativa mai putin toxica la Anapolon 50. Oficial nu mai este fabricat de zeci de ani, dar este posibil sa se gaseasca la unele laboratoare underground.

Substanta activa : stenbolon acetat
Denumiri comercialeAnatrofin, StenbolonStenbolonul este un steroid anabolic injectabil aparut in 1963.  A fost retras dupa piata la inceputul anilor 80, in ciuda popularitatii si eficientei lui. Motivele retragerii dupa piata au fost in mare parte de ordin financiar.
A fost conceput ca o alternativa mai putin toxica a Anapolonului. Structural, stenbolonul seamana foarte mult cu 1-testosteron, cu mici diferente ale efectelor anabolice si androgenice. Pe partea de constructie a masei musculare este putin mai slab decat 1-testosteron. Dar per ansamblu cei doi steroizi sunt foarte asemanatori putand fi inlocuiti usor unul cu celalalt.

Fiind un derivat al 1-testosteronului, stenbolonul nu se aromatizeaza. Asta face retentia de apa si acumularea de grasime aproape inexistente. Tot din cauza derivatiei sale din 1-testosteron se pot vedea efecte estrogenice mai pronuntate, cel putin teroretic. Dar nu s-au raportat niciodata astfel de efecte care sa sutina asta. De fapt, stenbolonul are reputatia de a fi un excelent steroid de revenire, ajutand la eliminarea apei si la definire dupa un ciclu lung cu alti steroizi. Dozele eficiente variaza intre 100 mg - 250 mg pe saptamana la barbati si 25 mg pe saptamana la femei. Este recomandat ca doza saptamanala sa fie impartita in doua sau in trei.

Fiind scos din fabricatie cel mai bun inlocuitor al sau este 1-testosteron sau Primobolan. Dar multi culturisti de scoala veche sustin ca desi acesti steroizi se bazeaza pe tehnologii noi nu reusesc sa ajunga la calitatea vechiului Stenbolon.

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: BULK Extreme si TESTOLAN pentru masa muscularaFast BURN Extreme,  Fast BURN Active si Keto Actives pentru definire si slabire. Pentru un amator riscurile expunerii la steroizi anabolizanti nu merita, cand pe piata exista astfel de produse naturale si aproape la fel de puternice! 

Referinte

Articole din aceiasi categorie

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.