Dynabolon

Publicat in

Este un steroid care are in compozitia sa nandrolon. Desi este adesea comparat cu Deca-durabolinul, are un efect mult mai puternic, fiind mai androgen.

Substanta activa : nandrolon undecanoat
Denumiri comerciale : Dynabolon, Psihobolon 

 

Acest steroid are in compozitia sa nandrolon. Desi este adesea comparat cu Deca-durabolinul, are un efect mult mai puternic, este mult mai androgen. 

Dynabolon nu se aromatizeaza in doze mai mici de 4 ml pe saptamana. Efectul lui se mentine maxim doua saptamani, de aceea sunt necesare injectari mai dese decat cu Deca-durabolin.

Cei care il folosesc in cure il injecteaza de regula de doua ori pe saptamana. Doza minima este de 2 ml pe saptamana. Reactiile adverse ce pot aparea sunt de regula putine si mai ales in cazul dozajelor mari; ele sunt specifice nandrolonilor. Este posibil ca tenul uleios si acneea sa se manifeste mai mult in cazul acestui preparat. Orice efect negativ aparut dispare odata cu incetarea administrarii.

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: TITANODROL, pentru masa musculara, ThermaCuts si TriApidix 300, pentru definire si slabire. Pentru un amator riscurile expunerii la steroizi anabolizanti nu merita, cand pe piata exista astfel de produse naturale si aproape la fel de puternice! 

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.