Testoviron Depot 100

Publicat in

Testoviron Depot 100 este un amestec de esteri de testosteron, unul cu actiune rapida, propionatul, si celalat cu actiune mai lenta, enantatul. Nu trebuie confundat cu preparatul cu acelasi nume (Testoviron Depot 250), care contine doar testosteron enantat.

Structura chimica : testosteron propionat/ testosteron enantat
Denumiri comerciale : Testoviron Depot 100, Testenon, Testoprim-D, TestoTestoviron Depot 100 este un amestec de esteri de testosteron, unul cu actiune rapida, propionatul, si celalat cu actiune mai lenta, enantatulPropionatul este inclus pentru a sustine eliberarea de testosteron in organism in primele zile ale terapiei, iar enantatul isi face efectul spre finalul terapiei. Impreuna, cei doi esteri ar trebui sa ofere o crestere rapida a nivelelor de testosteron, mentinuta timp de doua saptamani. Este foarte asemanator cu Sustanonul, dar lipsindu-i esterul decanoat, Testovironul va ramane mai putin timp activ in organism. Din punct de vedere medical, s-a dovedit a nu fi foarte eificent, combinatia dintre cei doi esteri dand o crestere masiva de testosteron la inceput, dar spre sfrasitul tratamentului nivelurile scadeau dramatic.

Testovironul mai este produs doar in cateva tari din Europa, cel mai adesea sub denumirea de Testoviron Depot 100, care contine 110 mg testosteron enantat si 25 mg testosteron propionat, pentru o doza totala de 100 mg de testosteron liber. Firma Schering vinde sub acelasi nume de Testoviron 250 si esternul de enantat; atentie a nu e confunda cele doua produse.

Testoviron Depot 100 se aromatizeaza rapid in organism. Acest lucru poate aduce efecte secundare precum retentia de apa, acumularea de grasime si ginecomastie. De obicei, in cazul testosteronului, efectele de natura estrogenica sunt moderate. Se poate adauga tamoxifen, pentru a fi sigur ca aceste efecte nu vor deveni o problema. Testovironul nu este ideal pentru definire, fiind mai ales util pentru acumularea de cat mai multa masa. Retentia de apa ajuta cresterea fortei brute si a masei musculare.
Pot aparea si efecte secundare precum acnee, piele uleioasa, cresterea parului pe corp, si calvitia la cei care sunt predispusi genetic. Pentru cei cu probleme de cadere a parului se recomanda Deca-durabolinul, fiind mai putin androgenic.
Testovironul nu este hepatotoxic.

Administrarea se face saptamanal, in doze de 250-500 mg. Este un produs versatil, care se poate combina bine cu alti steroizi, in functie de rezultatele dorite.

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: TITANODROL, pentru masa musculara, ThermaCuts si TriApidix 300, pentru definire si slabire. Pentru un amator riscurile expunerii la steroizi anabolizanti nu merita, cand pe piata exista astfel de produse naturale si aproape la fel de puternice! 

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.