Drive

Publicat in

Este un steroid unic, de uz veterinar, conceput in Australia. Ca multi steroizi veterinari de acolo, si Drive este o combinatie de doi steroizi puternici, boldenon si metandriol.

Substanta activa : boldenon, metandriol
Denumiri comerciale : Drive, Meprobolon

 

Este un steroid unic, de uz veterinar, conceput in Australia. Este injectabil, dizolvat intr-o solutie uleioasa, continand: 25 mg boldenon si 50 mg metandriol pe mililitru. Boldenonul este mai cunoscut sub numele comercial de Equipoise, iar metandriolul este un steroid mai greu de procurat. Are un efect androgenic puternic si se gaseste atat sub forma orala cat si sub forma injectabila. Metandriolul aduce castiguri serioase de forta si masa fara retentie prea mare de apa. In aceasta combinatie, alaturi de boldenon aduce castiguri exceptionale. 

Dar ca la majoritatea steroizilor puternici si eficienti, pot aparea o serie de efecte secundare. Acnee, ten gras si agresivitate sunt foarte posibile cand vine vorba de Drive. Estrogenul poate sa devina si el o problema, mai ales datorita usoarei aromatizari a boldenonului. Mentandriolul nu se aromatizeaza dar are o afinitate crescuta pentru receptorii de estrogen. Asa ca mai ales cei care se stiu sensibili la estrogen ar trebui sa foloseasca un antiestrogen alaturi de Drive, precum Nolvadex sau/si Proviron. Astfel se va preveni ginecomastia si retentia de apa. Exista si posibilitatea de agresiune asupra ficatului.
Desi nu se gaseste asa usor, ocazional se poate da peste acest produs.

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: TITANODROL, pentru masa musculara, ThermaCuts si TriApidix 300, pentru definire si slabire. Pentru un amator riscurile expunerii la steroizi anabolizanti nu merita, cand pe piata exista astfel de produse naturale si aproape la fel de puternice! 

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.