Oranabol

Publicat in

Oranabolul este un steroid oral puternic, un bun constructor de masa musculara de calitate, fara efecte adverse foarte mari.

Substanta activa : oximesteron
Denumiri comerciale : Oranabol, Anamidol, Balnimax, Thernabol

 

Oranabolul este un puternic derivat sintetic al steroidului anabolic 4-hidorxitestosteron. Difera de acesta prin adaugarea grupului C-17 alfa metil, facandu-l biologic activ din punct de vedere oral.

Este un bun constructor de masa musculara lina, fara efecte adverse majore. Nu se aromatizeaza, iar caracteristicile androgene sunt moderate. Este folosit mai ales pentru definire, sau asociat cu alti steorizi precum Dianabolul sau Anapolonul pentru masa. Este hepatotoxic, ca mai toti steroizii orali. De aceea ciclurile cu acest steroid nu trebui sa fie mai mari de 8 saptamani. Alte efecte secundare care pot aparea sunt acneea, pielea uleioasa si caderea parului (daca esti predispus genetic). 

Dozele sunt de 10-20 mg pe zi. La aceste doze se asteapta o crestere considerabila in forta, pierderea tesutului adipos, striere si marirea masei musculare line. 

Desi se gaseste foarte greu, nemaigasindu-se oficial in farmacii de peste 30 de ani, sunt semnale pozitive ca anumite companii farmaceutice vor sa il relanseze.

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: Metadrol, pentru masa musculara, ThermaCuts si TriApidix 300, pentru definire si slabire.

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7)

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.