Orgasteron

Publicat in

A aparut pentru prima data in anii 1950, cand era cercetat in vederea alinarii durerilor menstruale la femei. Desi are multe intrebunitari medicale acest steroid nu a rezistat mult pe piata. A fost scos din uz la scurt timp dupa lansare. Oficial nu mai exista de decenii bune.

Substanta activa : normetandrolon 
Denumiri comerciale : Orgasteron

 

Normetandrolon este un derivat puternic al nandrolonului. A aparut pentru prima data in anii '50, cand era cercetat in vederea alinarii durerilor menstruale la femei. Desi are multe intrebunitari medicale acest steroid nu a rezistat mult pe piata. A fost scos din uz la scurt timp dupa lansare.
Structural, are un design foarte simplu. El poate fi numit metiltestostenornul Deca-durabolinului. Difera de acesta prin faptul ca este 17-alfa alchilat, ceea ce il face viabil administrarii orale. Studiile arata ca este de 3-6 ori mai anabolic decat metiltestosteronul si doar cu 10%-25% mai androgenic.

Desi este foarte eficient ca steroid oral, nu este chiar ideal pentru culturisti, mai ales pentru cei care doresc un cumul de masa musculara fara grasime. Nandrolonul deja are activitate progesteronica, adica produce progestin care poate ridica unele probleme, pentru ca are tendinta de a imita efectele secundare ale estrogenului, iar adaugarea grupului c-17 metil creste acesta activitate. S-a spus despre acest steroid chiar ca are o activitate progesteronica mai mare ca progesteronul.

Ca lucrurile sa fie si mai rele, nandrolonul se si aromatizeaza. Asta intr-un ritm mult mai lent decat la testosteron, de aceea efectele secundare asociate se manifesta foarte lent si deloc intens in cazul Deca-durabolinului, sa spunem. Dar totusi aceste efecte exista. Odata ce metilam nandrolonul aceste efecte incep sa isi faca simtita prezenta mai agresiv. De fapt grupul c-17 metil reduce aromatizarea, dar face  ca estrogenul rezultat, desi in cantitati mai mici sa fie mult mai potent. Deci, folosirea Orgasteronului duce la scaderea estrogenului dar la cresterea activitatii estrogenice. Este un paradox care apare si in cazul Boldenonului. Combinarea activitatii progesteronice cu aromatizarea face din Orgasteron un agent estrogenic destul de puternic. De aceea folosiurea acestui steroid, va duce la retentie de apa si grasime, si poate chair ginecomastie daca sunteti sensibili.

Fiind puternic, ar trebui sa fie eficient in doze relativ reduse. Asta ar insemna udeva intre 5-20 mg pe zi, in functie de alti steroizi cu care se asociaza, si de efectele dorite. Ar trebui folosit numai in perioadele de acumulare de masa, retentia de apa si grasime facundu-l indezirabil cand se vrea slabirea sau definirea. Folosit singur, se pot astepta rezultate bune, ca in cazul folosirii Dianabolului. Inca odata va reamintesc ca efectele secundare precum retentia de apa si grasime sunt foarte posibile si pot fi diminuate cu folosirea unuor antiestrogeni precum Nolvadex-ul sau Clomid-ul. Trebuie avut in vedere si efectul nociv asupra ficatului, de aceea ciclurile trebuie sa fie mici, de maxim 6-8 saptamani.

Oficial acest setroid nu se mai produce de cateva decenii. Dar cum in ziua de astazi exista multe laboratoare clandestine care produc steroizi sa nu va mire daca intr-o zi veti da peste acest steroid.

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: Metadrol, pentru masa musculara, ThermaCuts si TriApidix 300, pentru definire si slabire.

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7)

Referinte

Articole din aceiasi categorie

steroid anabolizant anadur Anadur Anadur este un steroid injectabil care are in compozitie nandrolon. Este forma de nandrolon cu cea mai indelungata actiune. Poate fii comparat cu Deca- durabolinul. 14 Feb, 2016
dynabolon steroid anabolic Dynabolon Este un steroid care are in compozitia sa nandrolon. Desi este adesea comparat cu Deca-durabolinul, are un efect mult mai puternic, fiind mai androgen. 14 Feb, 2016
THG - steroid de designer THG THG este probabil cel mai cunoscut "designer steroid", adica un steroid care nu era detectabil la testele anti-doping. Proprietatile sale anabolice si andorgenice nu sunt pronuntate, asa ca in prezent, fiind deconspirat, nu mai este de mare interes pentru sportivi. 14 Feb, 2016
esiclen Esiclen Esiclen este un steroid care a fost folosit in exclusivitate in lumea culturistilor. Era produs atat in forma orala cat si injectabila. Acest compus are slabe proprietati anabolice si androgenice, fiind de putin folos in acumularea de masa musculara si forta. 14 Feb, 2016
cut stack combinatie de 3 steroizi pentru definire musculara Cut-stack Cut-stack este un steroid produs de o firma underground. Este o combinatie de steroizi care au si proprietatea de a reduce stratul adipos. Asa cum ii sugereaza si numele, este destinat folosirii in perioadele de definire. 14 Feb, 2016
ermalone Ermalone Ca produs comercial, acest steroid a avut o durata de viata scurta, si nu a fost foarte popular (singura varianta comerciala a fost Ermalone, dar inca se mai poate gasi, produs de laboratoare underground). In schimb era folosit intens de catre masinaria de dopaj est germana, in timpul razboiului rece, timp in care nemtii au dominat toate jocurile olimpice. 14 Feb, 2016
Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.