Anabol 4-19

Publicat in

Anabol 4-19 este un steroid derivat din nandrolon. Se gaseste atat sub formla orala cat si injectabil. Este un steroid puternic, dar in prezent nu poate fi procurat nici pe cai legale nici pe piata neagra a steroizilor.

Substanta activa : norclostebol acetat
Denumiri comerciale : Anabol 4-19 

 

Norclostebolul acetat este un steroid derivat din nandrolon. Se gaseste atat sub formla orala cat si injectabil. Este un steroid puternic, aproximativ de 6,6 ori mai potent decat testosteronul, dar cu doar 20-25 % efecte androgenice. Este un steroid bun, puternic anabolic, cu efecte secundare scazute. 

A fost inventat in 1956, dar, din pacate, in ziua de astazi nu mai este comercializat, nici macar pe piata neagra. Totusi nu trebuie exclusa posibilitatea ca in viitor sa apara din nou. 

Norclostebolul nu se aromatizeaza, si are efecte estrogenice nesemnificative. Folosirea unui antiestrogen nu este necesara, nici macar pentru cei sensibili la estrogen. Nu provoaca retentie de apa sau de grasime, ceea ce il face ideal pentru curele de definire. 

Posibilele efecte nedorite care pot aparea sunt pielea uleioasa, acneea si cresterea parului pe corp fi fata. Daca aveti o predispozitie genetica pentru caderea parului, acest steroid e posibil sa grabeasca procesul. Nu este toxic pentru ficat, nici in varianta orala, nici in cea injectabila. 

Ca majoritatea steroizilor care nu se aromatizeaza, poate duce la scaderea colesterolului bun, de aceea este recomandata folosirea unui supliment cu omega-3 (4 g /zi) in timpul ciclului cu Anabol 4-19

Dozele eficiente pentru sportivi sunt intre 100-400 mg pe saptamana, timp de 6-12 saptamani, de substanta injectabila. Fiind un acetat si actionand rapid, doza saptamanala se va imparti in mai multe doze mici, de preferat odata la 3 zile.
Pentru varianta orala, 75-100 mg/zi; dar va produce efecte mai putin notabile decat injectiile. 

Norclostebolul nu va aduce castiguri mari si rapide , ci va promova cresterea lenta dar de calitate a masei musuclare.

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: TITANODROL, pentru masa musculara, TriApidix 300 si BURN Booster  pentru definire si slabire. Pentru un amator riscurile expunerii la steroizi anabolizanti nu merita, cand pe piata exista astfel de produse naturale si aproape la fel de puternice! 

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.