Metil-1-testosteron

English Version Publicat in

Un steroid uitat, redescoperit, vandut ca supliment sportiv o perioada, si in prezent limitat la a fi produs doar de cateva laboratoare underground. Este un steroid puternic, eficient, dar care implica si riscuri mari.

Substanta activa17-alfa-metildihidroboldenon
Denumiri comerciale : -

 

Metil-1-testosteron este o forma orala activa a puternicului steroid 1-testosteron. Ca multi steroizi, M1T a fost descoperit in anii 50 si apoi uitat ca sa fie redescoperit recent. 
Poate fi privit ca un bastard intre WinstrolPrimobolan si trenbolon. Adevarul este ca M1T intrece cu mult ca potenta, toti steroizii care se vand in farmacii in ziua de astazi.

Ca derivat al PrimobolanuluiM1T nu se aromatizeaza. Asta ar sugera ca promoveaza tesutul muscular lin, fara retentie de apa. Dar se pare ca nu asa stau lucrurile. Majoritatea celor care l-au folosit au raportat o importanta retentie de apa chiar si in doze moderate. Trebuie avut grija sa nu fie asociat cu alti steroizi care se aromatizeaza usor, si chiar folosit si singur este bine sa fie insotit de Nolvadex sau Clomid

 Alte efecte secundare sunt pielea uleioasa, acneea, caderea parului. Desi nu este foarte androgenic pentru a provoca aceste efecte secundare, ele pot aparea la orice steroid anabolic. 

Fiind 17-alfa alchilat (grupul care il protejeaza la trecerea prin ficat) este hepatotoxic si trebuie avut grija odata cu administrarea acestui steroid. Fiind unul din cei mai puternici steroizi, produce la aceleasi doze un stres mult mai mare asupra ficatului decat alti steroizi. De exemplu 20 mg de M1T produc un stres mult mai mare decat 20 mg Dianabol. Este bine sa se efectueze analize regulate in timpul folosirii lui si ciclul sa nu dureze mai mult de 8 saptamani maxim. 

Doza optima este de 5-10mg pe zi, 20 de mg pe zi fiind deja o extrema periculoasa. Este mai bine sa fie limitat la 10 mg pe zi si asociat cu un steroid injectabil precum testosteronul cipionat, de exemplu. 

Multi care folosesc acest produs se plang datorita starii de letargie pe care o induce, asta datorita efectului sau slab androgen. Asocierea cu testosteronul face aceasta problema sa dispara. 400 mg de testosteron cipionat, si 10 mg zilnic de M1T fac un ciclu ideal pentru masa. Ca si AnapolonulM1T nu este neparat un steroid "prietenos", dar este cu siguranta unul eficient.

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: TITANODROL, pentru masa musculara, TriApidix 300 si BURN Booster  pentru definire si slabire. Pentru un amator riscurile expunerii la steroizi anabolizanti nu merita, cand pe piata exista astfel de produse naturale si aproape la fel de puternice! 

 

 

Referinte

Articole din aceiasi categorie

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.