1-Testosteron

English Version Publicat in

1-Testosteron este un steroid asemanator cu Primobolanul, dar mult mai puternic decat acesta. Se poate administra atat pe cale orala, cat si injectabil, a doua varianta fiind cea recomandata.

Substanta activa : dihidroboldenon
Denumiri comerciale: - 1-Testosteron este forma dihidro a boldenonului. Structural este aproape identic cu Primobolanul, doar ca 1-testosteronului ii lipseste grupul 1-metil care a fost folosit pentru a creste valoarea biologica. Lipsa acestui grup face din 1-testosteron un steroid mult mai puternic decat Primobolanul. Pe de alta parte lipsa 1-metilului face aceste steroid dificil de administrat pe cale orala. Acest grup prezent in Primobolan il face sa aiba un metabolism hepatic lent. De aceea cu 1-testsoteron trebuie folosite doze mari pe ruta orala traditionala pentru a obtine efectele anabolice dorite.

1-testosteron are efecte echilibrate anabolice si nu asa multe androgenice. Este mult mai activ decat bolderonul, nandrolonul, dihidrotestosteronul si Primobolanul. Este cel mai potent steroid obtinut pe cale naturala. Doar steroizii sintetici, cu perioadele de injumatatire mult prelungite si valoarea biologica crescuta il depasesc.

1-testosteron nu se estrogenizeaza ceea ce reduce cu mult sansele de ginecomastie sau retentie de apa si grasime. Cei ce folosesc acest steroid au raportat cresteri in masa musculara lina si reducerea stratului adipos, obtinandu-se o definire foarte buna a muschilor. Singura problema aici este ca estrogenul nu ajuta doar la unele procese anabolice ci si la functionarea normala a sitemului nervos. Principalele efecte secundare ale acestui steroid sunt stari de oboseala si letargie. De aceea se poate opta pentru folosirea concomitenta a unui steroid care se aromatizeaza pentu a aduce nivelurile de estrogen la normal.

Dupa cum am spus si mai devreme, 1-testosteronul nu este un steroid foarte activ adimistrat pe cale orala. Ficatul il v-a distruge inainte sa ajunga unde trebuie. Exista produse cu 1-testosteron dizolvat in solutii uleioase, ceea ce face ca steroidul sa ajunga in corp prin sistemul limfatic, evitand astfel ficatul. Au aparut si forme care se administreaza transdermal (sub forma de gel) fiind o metoda relativ buna de adimistrare. De curand au aparut si forme injectabile precum 1-testosteron cipionat, care se pare ca sunt foarte eficiente. Aceasta este metoda preferata de a folosi acest steroid.

S-au raportat castiguri in masa musculara lina intre 4 si 6 kg in numai 6-8 saptamani. Dozele de administrare sunt de 100-250 mg pe zi pentru forma dizolvata in ulei, 100 mg/zi aplicat transdermal si 100-200 mg/ saptamana pentru forma injectabila. Nu uitati ca 1-testosteron este mult mai putenic decat testosteronul si o injectie de 200 mg poate provoca un efect la fel de putenic ca cel obtinut cu administrarea de 400-600 mg al unui ester de testosteron. 1-testosteron este un pic prea puternic pentru a fi recomandat femeilor, din cauza riscurilor mari de virilizare.

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: TITANODROL, pentru masa musculara, ThermaCuts si TriApidix 300, pentru definire si slabire. Pentru un amator riscurile expunerii la steroizi anabolizanti nu merita, cand pe piata exista astfel de produse naturale si aproape la fel de puternice! 

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.