Triolandren

Publicat in

Triolandren este un steroid injectabil care contine un amestec de trei esteri de testosteron. Este un steroid rar, disponibil doar pe cateva piete din lume.

Substanta activa : testosteron propionat, testosteron valerianat, testosteron undecilenat
Denumiri comerciale : Triolandren



Triolandren este un steroid injectabil care contine un amestec de trei esteri de testosteron. Fiecare mililitru contine 20 mg testosteron propionat, 80 mg testosteron valerianat si 150 mg testosteron undecilenat, pentru o concentratie totala a steroidului de 250 mg/ml. Cu amestecul sau de esteri cu actiune rapida si actiune lenta, Triolandren este similar cu Sustanon 250 in structura, destinat sa furnizeze doza de testosteron lent, pe o perioada de cateva saptamani. In acest caz, esterul lung de undecilenat depaseste ca durata de eliberare decanoatul continut deSustanon 250. Astfel, Triolandren are cea mai lunga actiune dintre cele doua preparate, avand si o eliberare mai lenta a testosteronului in prima faza. Triolandren este un steroid puternic, putand sa furnizeze castiguri rapide de masa si forta musculara.

Triolandren a fost lansat pe piata in 1965, de catre compania farmaceutica Ciba. Era folosit pentru tratamentul anemiei, cresterea excesiva la adolescenti, cancer mamar la femei si deficiente androgene. In anii '80 a inceput sa fie scos de pe piata, iar pana in anii '90 aproape ca a disparut complet. In prezent se mai gaseste doar pe pietele egipteana si taivaneza, produs de compania farmaceutica Novartis, dar nu este un produs de export comun. Se gaseste la fiole de 1 ml.

Triolandren se aromatizeaza rapid in corp, de aceea poate avea efecte secundare estrogene. Poate aparea retentia de apa, retentia de grasime si ginecomastia. Se recomanda ca pe durata ciclului sa aveti la indemana antiestrogeni, in caz ca astfel de efecte se manifesta. Poate avea si efecte secundare de natura androgena: ten uleios, acnee, pilozitate excesiva, caderea parului la cei predispusi genetic si agresivitate crescuta. Nu este hepatotoxic. Uzul indelungat poate altera balanta lipidca; va scadea colesterolul bun.
Va suprima productia proprie de testosteron, de aceea este recomandat sa se urmeze o terapie post ciclu.

Dozele sunt intre 250 si 750 mg pe saptamana, timp de 8 - 12 saptamani. La aceste doze se vor observa castiguri excelente in masa musculara si forta. Este un steroid foarte versatil, putand fi combinat cu alti steroizi, in functie de scopul urmarit. Fiind un produs rar, se gaseste foarte greu pe piata neagra, fiind comercializat doar in Egipt si Taiwan.

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: TITANODROL, pentru masa musculara, ThermaCuts si TriApidix 300, pentru definire si slabire. Pentru un amator riscurile expunerii la steroizi anabolizanti nu merita, cand pe piata exista astfel de produse naturale si aproape la fel de puternice! 

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.