Roxilon Inject

Publicat in

Roxilon Inject este un steroid care nu mai exista in prezent, dar in trecut s-a bucurat de aprecierea culturistilor si sportivilor. Actiunea sa este foarte similara cu a Masteronului.

Substanta activa : bolazin caproat
Denumiri comerciale: Roxilon Inject



Bolazin caproat este un steroid anabolic injectabil, derivat din dihidrotestosteron. Este foarte asemanator cu dimetazinul, cunoscut si ca mebolazin (de la metil bolazin). Bolazinul este un steroid unic, format din doua molecule de drostanolon unite. Aceasta uniune este rupta cand ajunge in organism, in final avand acelasi efect ca si molecula de drostanolon eliberata de Masteron. Bolazinul este un agent puternic anabolic cu o activitate androgne moderata si fara componenta estrogena. Acest medicament, desi nu mai este produs, s-a bucurat de mare trecere in randul sprotivilor, dand castiguri de masa musculara lina. Efectele sunt foarte asemanatoare cu cele ale Masteronului, aceste doua produse putand fi schimbate unul cu celalat.

Efectele secundare care pot aparea o data cu folosirea acestui steroid includ piele uleioasa, acnee si cresterea de par pe fata si corp. Poate agrava caderea parului la cei predispusi genetic. Nu este afectat de enzima de reductaza 5-alfa, asa ca finasteridul si dutasteridul nu il influenteaza. Nu are efecte estrogene si nu este hepatotoxic.

Dozele sunt de 150-400 mg pe saptamana, in cicluri de 8-12 spaptamani. Se administreaza printr-o injectie pe saptamana.
Roxilon Inject nu mai este fabricat de multi ani.

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: Metadrol, pentru masa musculara, ThermaCuts si TriApidix 300, pentru definire si slabire.

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7)

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.