Deposterona

Publicat in

Deposterona este un steroid veterinar care contine mai multi esteri de testosteron. Se poate spune ca este un fel de Sustanon veterinar.

Substanta activa : testosteron acetat, testosteron valerat, testosteron undecanotat
Denumiri comerciale : Deposterona

 

Deposterona este un steroid injectabil, de uz veterinar care contine un amestec de mai multi esteri ai testosteronului. Fiecare mililitru contine: 12 mg testosteron acetat, 12 mg testosteron valerat si 36 mg testosteron undecanotat pentru o concentratie totala de steroid de 60mg/ml. Fiecare fiola contine 10 ml de steroid, fiind ambalate in cuntii de cate 12. Este primul steroid care contine tetsosteron valerat. Acesta este un ester al testosteronului cu o durata de viata moderata spre mare, cu o perioada de injumatatire aproape dubla decat cea a testosteronului propionat

Cu amestecul sau de esteri cu actiune lenta si raida, Deposterona este o alternativa la Sustanon. Cel mai rapid ester al sau (acetatul) este ceva mai rapid ca cel al Sustanonului (propionatul) si cel mai lent (undecanotatul) ceva mai lent decat al Sustanonului (decanotatul). Este un excelent constructor de masa musculara si de forta. Principalul dezavantaj al acestui steroid este concentratia mica de steroid. Daca vreti sa folositi o doza "standard" de testosteron (400-600 mg pe saptamana) fiti pregatiti sa indurati o multime de injectii. Va fi necesar sa va injectati 8-10 ml pe saptamana. Cum nu este foarte scump un ciclu cu Deposterona nu ar trebui sa va lase lefteri. Dar numarul mare de injectii ar putea devenii suparator, asta daca nu aveti un fetish anume sa va injectati. De aceea este folosit de obicei ca adjuvant al altor steroizi, si nu ca steroidul principal al unui ciclu.

Efectele secundare cauzate de Deposterona sunt ca in cazul tuturor steroizilor pe baza de testosteron: ginecomastie, retentie de apa, ten uleios, acnee, agresivitate crescuta, clavitie. Din cauza esterilor multiplii, la inceputul administrarii pot aparea simptome ca de gripa, dar dispar dupa ce organismul se obisnuieste cu steroidul. 

Nu este un steroid foarte cautat in randul culturistilor gasindu-se multe alternative mai bune la acest produs.

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: Metadrol, pentru masa musculara, ThermaCuts si TriApidix 300, pentru definire si slabire.

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7).

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.