Methosarb

Publicat in

Methosarb este un steroid oral, asemanator structural cu metiltestosteronul. Nu este un bun anabolic, iar in prezent nu exista nici pe piata neagra si nici in farmacii.

Substanta activa : calusteron
Denumiri comerciale : Methosarb, Riedemil


Calusteronul este un adrogen oral, asemanator structural cu metiltestosteronul. Difera doar prin adaugarea unui grup metil in pozitia C-7 beta. Aceasta adaugarea reduce activitatea androgena/anabolica a steroidului. A fost inventat ca o alternativa mai putin toxica la alti adnrogeni folositi pentru combaterea cancerului mamar, precum testosteronul propionat si fluoximesteron, care tind sa induca o virilizare puternica femeilor. Ce s-a obtinut a fost un steroid cu activitate anabolica minima, si androgena scazuta spre moderata.

Chiar daca este un steroid androgen, prezentand unele avantaje ale acestor medicamente, calusteronul nu a fost niciodata popular in randul sportivilor. Are putine de oferit cand este comparat cu alti steroizi anabolici disponibili in comert.

A fost pus in vanzare pentru prima data in 1973. Desi era promovat ca o alternativa revolutionara a combaterii cancerului mamar, s-a aratat ca are aceeasi eficienta si aceleasi efecte secundare ca si ceilalti derivati din testosteron. In prezent nu mai este in fabricatie.

Nu are activitate estrogena, asa ca nu apar efecte adverse pe aceasta cale. De fapt, se pare ca are mici activitati antiestrogene. Desi putin probabile, pot aparea efecte secundare de natura androgena, precum: piele uleioasa, acnee, cresterea parului pe corp, calvitie (la cei predispusi genetic) si agresivitate crescuta. Fiind un compus C-17 alfa alchilat, este toxic pentru ficat.

Nu se administeraza mai mult de 6-8 saptamani din cauza hepatotoxicitatii. Doza este de 200 mg/ zi. Dar fiind atat de slab anabolic nu este recomandat pentru a construi masa musculara, nici macar in combinatie cu steroizi mai puternici precum Dianabol sau testosteron.

Daca se mareste mult doza pentru a obtine efecte anabolice mai mari, sansele sunt ca mare parte sa nu fie absorbit si sa fie eliminat pe cale naturala. Si exista si riscul de a va suprima productia proprie de testosteron la doze foarte mari.

Chiar daca cineva s-ar gandi sa il foloseasca pentru anabolism (desi nu are avea succes), nu si l-ar putea procura pentru ca nu mai este fabricat si nici pe piata neagra nu se gaseste.

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: Metadrol, pentru masa musculara, ThermaCuts si TriApidix 300, pentru definire si slabire.

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7)

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.