Methosarb

Publicat in

Methosarb este un steroid oral, asemanator structural cu metiltestosteronul. Nu este un bun anabolic, iar in prezent nu exista nici pe piata neagra si nici in farmacii.

Substanta activa : calusteron
Denumiri comerciale : Methosarb, Riedemil


Calusteronul este un adrogen oral, asemanator structural cu metiltestosteronul. Difera doar prin adaugarea unui grup metil in pozitia C-7 beta. Aceasta adaugarea reduce activitatea androgena/anabolica a steroidului. A fost inventat ca o alternativa mai putin toxica la alti adnrogeni folositi pentru combaterea cancerului mamar, precum testosteronul propionat si fluoximesteron, care tind sa induca o virilizare puternica femeilor. Ce s-a obtinut a fost un steroid cu activitate anabolica minima, si androgena scazuta spre moderata.

Chiar daca este un steroid androgen, prezentand unele avantaje ale acestor medicamente, calusteronul nu a fost niciodata popular in randul sportivilor. Are putine de oferit cand este comparat cu alti steroizi anabolici disponibili in comert.

A fost pus in vanzare pentru prima data in 1973. Desi era promovat ca o alternativa revolutionara a combaterii cancerului mamar, s-a aratat ca are aceeasi eficienta si aceleasi efecte secundare ca si ceilalti derivati din testosteron. In prezent nu mai este in fabricatie.

Nu are activitate estrogena, asa ca nu apar efecte adverse pe aceasta cale. De fapt, se pare ca are mici activitati antiestrogene. Desi putin probabile, pot aparea efecte secundare de natura androgena, precum: piele uleioasa, acnee, cresterea parului pe corp, calvitie (la cei predispusi genetic) si agresivitate crescuta. Fiind un compus C-17 alfa alchilat, este toxic pentru ficat.

Nu se administeraza mai mult de 6-8 saptamani din cauza hepatotoxicitatii. Doza este de 200 mg/ zi. Dar fiind atat de slab anabolic nu este recomandat pentru a construi masa musculara, nici macar in combinatie cu steroizi mai puternici precum Dianabol sau testosteron.

Daca se mareste mult doza pentru a obtine efecte anabolice mai mari, sansele sunt ca mare parte sa nu fie absorbit si sa fie eliminat pe cale naturala. Si exista si riscul de a va suprima productia proprie de testosteron la doze foarte mari.

Chiar daca cineva s-ar gandi sa il foloseasca pentru anabolism (desi nu are avea succes), nu si l-ar putea procura pentru ca nu mai este fabricat si nici pe piata neagra nu se gaseste.

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: Metadrol, pentru masa musculara, ThermaCuts si TriApidix 300, pentru definire si slabire.

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7)

Referinte

Articole din aceiasi categorie

durabolin nandrolon Durabolin Durabolinul este un steroid foarte asemanator cu Deca-durabolinul, cele doua putand fii substituite. Diferenta consta in esteri, Durabolin folosind fenilpropionatul in loc de decanoat. 14 Feb, 2016
Boldabol Boldabol este un steroid oral care a fost produs de firma underground British Dragon. In esenta este o varianta orala a steroidului veterinar Equipoise. 14 Feb, 2016
Andractim (dihidrotestosteron) Andractim este un steroid care contine puternicul hormon androgen, dihidrotestosteronul. Se gaseste sub forma de gel transdermal, continand, 2.5% dihidrotestosteron. Nu este un steroid cautat de culturisti sau sportivi in general. 14 Feb, 2016
anavar ocandrolon steroid oral anabolizant Anavar (Oxandrolon) Anavar este unul din acei steroizi dupa care tanjesc atat incepatorii, dar si culturistii experimentati. Avand un pret ridicat, in jurul sau au fost create adevarate mituri, despre eficienta si lipsa sa de efecte secundare. Desi este un steroid foarte bun, nu este steroidul suprem, asa cum este uneori prezentat. Mai mult, este un steroid care se falsifica foarte des. 14 Feb, 2016
deca-durabolin steroid anabolic si androgen Deca-durabolin Deca-durabolin este cel cel mai utilizat steroid pe baza de nandrolon, si unul din cei mai folositi steroizi in general. Masa musculara de calitate si efectele secundare relativ usoare il fac foarte cautat. Este un steroid care a fost conceput pentru femei, copii si batrani, asa ca este foarte atractiv pentru cei care vor sa isi asume cat mai putine riscuri. 14 Feb, 2016
halodrol Halodrol Halodron este un steroid oral care a fost vandut pe piata suplimentelor sportive de catre Gaspari Nutrition. A existat un intreg scandal in jurul sau, si in cele din urma cei de la Gaspari au schimbat formula, eliminand substanta activa de baza, steroidul clordehidrometilandrostenediol. 14 Feb, 2016
Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.