Megagrisevit-Mono

Publicat in

Megagrisevit-Mono este vechiul nume comercial nemtesc al steroidului clostebol acetat. Este un steroid cu efecte secundare aproape inexistente, dar si cu o putere anabolica foarte mica.

Substanta activa : clostebol acetat
Denumiri comerciale : Megagrisevit-Mono, Steranabol, Alfa-trofoderminMegagrisevit-Mono este vechiul nume comercial nemtesc al steroidului clostebol acetat. Este un steroid derivat din testosteron. Closetbolul este un steroid de putere mica, cu un efect androgenic minim. Desi efectele secundare sunt posibile cu orice steroid anabolic/androgenic, clostebolul este extrem de bland. Acesta nu se aromatizeaza asa ca riscurile ginecomastiei si retentiei de apa sunt minime. Varianta orala nu este 17-alfa alchilata asa ca nu este hepatotoxic. Dar forma orala are o valoare biologica mica asa ca este recomandata varianta injectabila.

Cum a mai fost mentionat, activitatea androgenica a acestui steroid este foarte mica. Acneea, pielea uleioasa, cadearea parului si cretserea parului facial nu sunt de obicei asociate cu folosirea acestui steroid decat daca dozele folosite sunt mult peste cele normale. Megagrisevit-Mono a fost conceput pentru pacienti in etate de aici si efectele lui foarte moderate.

Efectele sale anabolice sunt deasemenea foarte reduse, de aceea este folosit doar in ascociere cu alti steroizi. In general se foloseste pentru definire alaturi de alti steroizi usori precum Winstrol sau Oxandrolon.

O doza de 20mg pe zi (doua fiole) combinata cu o doza de 20-30 mg pe zi a formei orale, ar aduce utilizatorului o crestere in masa musculara fara retentie de apa sau adaos de grasime. In plus, se pot adauga steroizi precum Proviron, Trenbolon sau Halotestin. Dar in acest caz si efectele secundare pot fi mai accentuate.
In concluzie putem afirma ca desi poate aduce beneficii intr-un ciclu de steroizi, este prea slab pentru a putea fi folosit singur.

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: TITANODROL, pentru masa musculara, TriApidix 300 si BURN Booster  pentru definire si slabire. Pentru un amator riscurile expunerii la steroizi anabolizanti nu merita, cand pe piata exista astfel de produse naturale si aproape la fel de puternice! 

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7).

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7)

 

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.