Durabolin

Publicat in

Durabolinul este un steroid foarte asemanator cu Deca-durabolinul, cele doua putand fii substituite. Diferenta consta in esteri, Durabolin folosind fenilpropionatul in loc de decanoat.

Substanta chimica activa : nandrolonfenil propionat
Denumiri comerciale : Nabolin, Androlon, Durabolin, Dubol, Equibol, Ferbolico, SuperanabolonEste foarte asemanator cu Deca-durabolinul. In compozitia Durabolinului intra nandrolon, dar spre deosebire de Deca nu e decanoat, ci fenilpropionat, ca urmare Durabolinul are o perioada de actiune mai redusa. El se administreaza mai frecvent decat Deca. Doza variza intre 50-200 mg la o injectie constituind in total 150-600 mg/saptamana. Se va administra odata la 2-3 zile. Durabolinul provoaca o retentie de apa mai mica decat Deca.
Cresterea e mai mica si mai lenta decat cu Deca dar e mai calitativa si se mentine o buna parte dupa cura.

Durabolinul este unul dintre cei mai siguri si inofensivi steroizi. Datorita efectelor secundare extrem de reduse se foloseste in cicluri lungi, nefiind ceva ciudat ca unii sa il foloseasca in cicluri mai mari de 3 luni. Singura problema cu acest steroid este costul ridicat.

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: TITANODROL, pentru masa musculara, TriApidix 300 si BURN Booster  pentru definire si slabire. Pentru un amator riscurile expunerii la steroizi anabolizanti nu merita, cand pe piata exista astfel de produse naturale si aproape la fel de puternice! 

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7).

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.