Boldabol

Publicat in

Boldabol este un steroid oral care a fost produs de firma underground British Dragon. In esenta este o varianta orala a steroidului veterinar Equipoise.

Substanta activaboldenon acetat
Denumiri comercialeBoldabolBoldabol isi va gasi utilizatori printre cei care prefera steroizii orali in locul celor injectabili si printre cei care cauta alternative la steroizii hepatotoxici precum Winstrol, Dianabol si Anapolon. Dar costul este destul de mare ceea ce va face pe majoritatea sa aleaga Equipoise, varianta injectabila a acestuia, care este mai ieftina si mai eficienta. Acest steroid se aseamana cu Primobolanul oral. Exista o mica rata de aromatizare dar nu suficient de puternica ca sa fie observata de catre utilizator. Nu are efecte secundare estrogenice sau androgenice pronuntate. Este versatil, incadrandu-se perfect intr-un ciclu de acumulare de masa musculara fara grasime sau chiar si atunci cand se doreste o striere a musculaturii.

Boldabol era produs doar de o singura firma, British Dragon. Pastila avea o forma patrata, albastru inchis, pe o parte avand imprimate literele "BD" iar pe cealalta parte "50" (referindu-se la doza de 50 mg per tableta). Tabletele se pot rupe usor pe jumatate pentru doze de 25 mg. Sunt ambalate in blistere de cate o suta de pastile, iar fiecare blister are imprimata holograma firmei producatoare (BD). Aceasta era singura firma producatoare, iar in momentul de fata a intrerupt producerea lui. Este posibil ca pe viitor sa se gaseasca din nou la British Dragon sau alte firme underground.

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: Metadrol, pentru masa musculara, ThermaCuts si TriApidix 300, pentru definire si slabire.

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7).

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.