Miotolan

Publicat in

Miotolan este un steroid oral cu o putere anabolica moderata. Este indicat mai ales pentru definire si acumularea de masa musculara lina. Este derivat din dihidrotestosteron, dar totusi nu este atat de androgen ca acesta.

Substanta activa : furazabol
Denumiri comercialeMiotolan

 

Furazabolul este un derivat al dihidrotestosteronului (DHT), dar avand un efect androgenic moderat. Fiind inrudit cu DHT-ul,  nu se aromatizeaza, astfel ca ginecomastia si retentia de apa nu trebuie sa ne dea batai de cap. De asemenea este si mai anabolic decat DHT-ul. Totusi castigurile aduse de acest steroid nu sunt extraordinare, fiind asemanatoare cu cele aduse de Masteron

S-a aratat ca furazabolul are o influenta scazuta asupra productiei proprii de testosteron atunci cand este folosit in doze terapeutice. Dar din cate se stiu, orice steroid anabolic/androgen strica echilibrul hormonal al organismului atunci cand este luat in doze destul de mari pentru a imbunatatii performantele sportive. Deci folosirea HCG-ul si Nolvadexului sau Clomidului la sfarsitul ciclului este necesara. Mai multe detalii aici.

Efectele secundare care pot aparea sunt: pielea uleioasa, acneea, caderea parului, mai ales daca esti predispus genetic, agresivitate crescuta, cresterea parului facial si pe corp. Trebuie mentionat si ca este C-17 alfa alchilat, adica va extercita stres asupra ficatului. De aceea este bine sa nu fie folosit mai mult de 6-8 saptamani.

Cel mai indicat este ca furazabolul sa fie folosit pentru definire. Proprietatile sale androgenice dau un aspectl dur si striat musuclaturii. Proprietatile sale anabolice pot fi accentuate prin adaugarea unor steroizi usori precum Deca-Durabolinul sau Equipoise.

Dozele variaza intre 10-20 mg pe zi.
Miotolanul este greu de gasit, fiind produs mai mult de laboratoarele underground.

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: Metadrol, pentru masa musculara, ThermaCuts si TriApidix 300, pentru definire si slabire.

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7)

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.