Halotestin

English Version Publicat in

Halotestin este un steroid oral legendar in randul sportivilor de forta. Nu este foarte utilizat de catre culturisti, fiind cunoscut mai ales pentru capacitatile sale de crestere a fortei musculare, si nu a masei musculare.

Substanta activa : fluoximesteron
Denumiri comerciale : Android F, Fluoximesterone, Halotestin, Halotest, Halotestex, Ora-testril, Iltandren, Ultandren 

 

Halotestin este un steroid sub forma de comprimate, cu calitati androgene puternice si anabolice nesemnificative. Este folosit atunci cand se doreste mai ales o crestere in forta decat in masa musculara. 

Fluoximesteronul este legendar in randul powerlifterilor si sportivilor de forta. Nu este foarte popular in randul culturistilor, fiind folosit de acesti in special inainte de concursuri, pentru a intari masa muculara deja acumulata. De asemenea ajuta culturistii sa rabata in ultimele saptamani ale unei diete foarte severe. In privinta masei musculare rezultatele sunt aproape de zero. 

Halotestin are un efect volumizator asupra muchilor. La cei cu un procent de grasime redus, duce la o reliefare mai buna, si la un aspect mai plin si dens al muschilor. 

Poate creste si capacitatea de utilizare a oxigenului, fiind util sportivilor precum atletii, dar si jucatorilor de rugby, arte martiale mixte, etc. Acest aspect este legat de capacitatea sa de a creste numarul de hematocite si hemoglobina. 

Ajuta si la arderea grasimilor, prin reglarea oxidarii acizilor grasi in ficat si in mitocondriile celulelor musculare. De fapt, in privinta arderii grasimilor este un steroid foarte eficient. Toate aceste trasaturi fac din Halotestin un steroid care va avea un impact vizibil asupra cuiva care are deja nivele reduse de grasime. 

Halotestinul este cel mai bine folosit in ciclurile de definire sau cand se doreste forta. Ca si constructor de masa muculara este foarte slab. Putem spune ca nu este un steroid versatil. Halotestin se folsoeste doarpentru niste scopuri foarte precise.

Este util sportivilor care au nevoie de cat mai multa forta dar si de agresivitate.Halotestin creste foarte mult agresivitatea, lucru pozitiv in competitii sau la antrenamente brutale. Culturistii il folosesc cu cateva saptamani inainte de concursuri, cand dieta este extrem de severa, pentru a putea face fata antrenamentelor. De asemenea da un aspect mai striat muschilor. Dar ca cineva sa aibe parte de aceste trasaturi ale fluoximesteronului trebuie sa fie deja intr-o forma foarte buna, ca un culturist inainte de un concurs. Vasta majoritate a utilizatorilor amatori de steroizi nu vor beneficia de pe urma impactului vizual adus de Halotestin.

Efecte secundare Halotestin

Halotestin nu este cel mai toxic steroid existent dar este cu siguranta in top. Este foarte toxic pentru ficat si poate avea un impact negativ pronuntat asupra sistemului cardiovascular.

Efecte secundare estrogenice

Nu se aromatizeaza deloc, asa ca nu retine apa in organism si ginecomastia este foarte putin probabila. Nu este nevoie de folosirea unui antiestrogen.

Efecte secundare androgenice

Halotestin este un steroid foarte androgen, asa ca majoritatea efectelor secundare aparute o sa fie din aceasta categorie. Poate aparea acnee, caderea parului la cei predispusi genetic si cresterea parului pe corp. Aparitia acestor efecte secundare tine si de sensibilitatea fiecarui utilizator, dar cu halotestin sansele ca aceste efecte secundare sa se manifesta inr-o anumita masura sunt destul de mari. Halotestin este atat de androgen incat unele studii au sugerat ca poate duce la o crestere a penisului! 

Pentru a reduce aceste efecte secundare se poate folosi Proscar. Nu trebuie folosit sub nicio forma de femei! 

Efecte secundare cardiovasculare

Halotestin va avea un impact negativ sever asupra sistemului cardiovascular.Va creste foarte mult colesterolul rau, LDL, si il va micsora pe cel bun, HDL. Mai poate afecta negativ tensiunea arteriala si nivelul de trigliceride din sange. Folosirea indelungata a acestui steroid poate cauza probleme permamente sistemului cardiovascular. 

Sportivii care il folosesc nu trebuie sa aibe probleme de inima si sa urmeze un stil de viata foarte sanatos, fara alimente rafinate,cu o dieta bogata in omega-3 si sa includa in antrenamente si exercitii cardiovasculare zilnice.

Efecte secundare asupra ficatului

Halotestin afecteaza destul de grav ficatul. De fapt, dintre steroizii hepatotoxici Halotestin este printre cei mai puternici. Trebuie sa se foloseasca hepatoprotectoare si nu trebuie sa se consume deloc alcool iar uzul altor medicamente, chiar si a celor fara prescriptie medicala, sa fie cat mai mic. Nu trebuie folosit mai mult de 4 saptamani, indicat fiind mai putin. 

Efecte secundare asupra testosteronului

O cura de Nolvadex si Clomid este mai mult decat necesara dupa incheierea ciclului. Suprimarea secretiei proprii de testosteron este foarte pronuntata asa ca la final trebuie urmata o terapie post cciclu. 

Daca in timpul curei de Halotestin nu se administeraza si testosteron apar probleme de erectie, libidou scazut, letargie si alte simptome ale deficientelor de testosteron. 

Alte efecte secundare care pot aparea sunt sangerari nazale si probleme digestive. Dar sunt dependente de doza si de sensibilitatea fiecarui utilizator. 
Un aspect negativ al acestui steroid este ca tinde sa descreasca nivelele hormonului tiroidian T3, in timp ce nivelele de T4 raman neschimbate. Dar asta se intampla si la folosirea altor steroizi anabolizanti, precum 
trenbolonul

Administrare Halotestin

Doza zilnica este de 20-40 mg. Cum Halotestin este un steroid foarte toxic pentru ficat folosirea lui ar trebui sa se limiteze la maxim 4 saptamani si sa nu depaseasca doza de 40 mg/zi.  Majoritatea sportivilor spun ca un ciclu de doua saptamani este mai mult decat suficient. Nu trebuie administrat concomitent cu alti stroizi orali. Dupa incetarea administrarii lui o pauza de cel putin 8 saptamani trebuie facuta de la orice fel de steroid oral sau care are in structura sa catena de metili 17 alfa alchilitici. Daca se doreste doar cresterea agresivitatii inaintea antrenamentelor, pentru un randament mai bun, se poate foloi o doza de 10 mg inainte de antrenamente. 

Se ia pe stomacul gol pentru a ii creste biodisponibilitatea. 

Nu este foarte popular, neavand o cerere foarte mare din partea culturistilor, fiind raspandit mai ales in randul halterofililor si atletilor. Este mai greu de gasit pe piata neagra, in special variantele originale, iar laboratoarele underground care il produc sunt putine.
Vestea buna este ca nefiind atat de cautat nu este falsificat prea de des. 

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: TITANODROL, pentru masa musculara, TriApidix 300 si BURN Booster  pentru definire si slabire. Pentru un amator riscurile expunerii la steroizi anabolizanti nu merita, cand pe piata exista astfel de produse naturale si aproape la fel de puternice! 

 

Referinte

Articole din aceiasi categorie

sanabolicum Sanabolicum Sanabolicum este un steroid pe baza de nandrolon, cu o durata de actiune asemanatoare cu a testosteronului cipionat. Aduce castiguri de masa musculara lente, fara acumulare de apa sau grasime. 14 Feb, 2016
havoc steroid legal Havoc Havoc este un steroid anabolic oral, derivat din dihidrotestosteron. Avem de-a face cu un alt steroid vandut o perioada ca supliment sportiv legal pe piata din S.U.A. 14 Feb, 2016
trenbolon acetat anabolic foarte puternic si toxic Trenbolon acetat Trenbolonul este un steroid puternic, cel mai puternic steroid anabolic injectabil folosit de un mare numar de persoane. La origini un steroid veterinar, trenbolonul este recunoscut astazi ca un puternic constructor de masa musculara, fiind in acelasi timp un steroid bun pentru definire. 14 Feb, 2016
metiltestosteron anabolizant puternic Metiltestosteron Metiltestosteronul este prima forma de testosteron sintetizata vreodata. Este un steroid oral puternic, dar si foarte toxic. Nu aduce castiguri de masa musculara prea mari, de aceea nici nu este des utilizat de culturisti. Este folosit mai ales pentru sporirea agresivitatii si cresterea fortei. 14 Feb, 2016
cheque drops mibolerone Cheque drops Cheque drops este un steroid foarte puternic care se foloseste in medicina veterinara pentru a impiedicat catelele sa intre in calduri. Este relativ cunoscut, dar totusi evitat de majoritatea culturistilor, avand efecte secundare pronuntate. 14 Feb, 2016
anapolon 50 steroid oral puternic Anapolon 50 Anapolon 50 este unul din cei mai puternici si mai eficienti steroizi administrati pe cale orala. Dar este in acelasi timp si unul din cel mai periculosi. Este destul de cunoscut pe piata neagra a steroizilor si atrage in special incepatori care incearca sa evite injectabilele. Dar Anapolon 50 nu este neaparat cea mai buna cale. 14 Feb, 2016
Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.