Metiltestosteron

English Version Publicat in

Metiltestosteronul este prima forma de testosteron sintetizata vreodata. Este un steroid oral puternic, dar si foarte toxic. Nu aduce castiguri de masa musculara prea mari, de aceea nici nu este des utilizat de culturisti. Este folosit mai ales pentru sporirea agresivitatii si cresterea fortei.

Substanta activa : metiltestosteron
Denumiri comerciale : Agovirin, Android, Androral, Arcosteron, Hormobin, Longivol, Mesteron, Metadren, Metesto, Metiltestosteron, Testormon, Testovis, Testres, Teston, Virilon


Metiltestosteronul este o forma orala a testosteronului. Metiltestosteronul, alaturi de Anapolon sunt cei mai toxici dintre steroizii orali, depasiti doar de Metribolon.

Este prima forma de testosteron sintetic disponibila. Efectele la care te poti asteptat de la metiltestosteron sunt comparabile cu cele produse si de testosteronul cu esteri scurti (sau fara esteri) precum propionatul sau suspensia. Vei deveni mai puternic, dar nu vei fii impresionat de greutatea luata, decat daca se folosesc doze intolerabil de mari. De aceea, nu este foarte folosit de catre sportivi. Este intrebuintat mai ales pentru mariarea agresivitatii, pentru imboldul motivational, ceea ce permite ridicarea unor greutati mari. Luat cu o ora inainte de antrenamente sau competitii , la o doza de 25 mg, va creste forta si va face ca antrenamentele sa fie mai productive.  

Cu acelasi scop se poate folosi si in cure de steroizi, tot inainte de antrenamente, si pentru a potenta ceilalti steroizi folositi. De asemenea, luat inainte de antrenamente in perioadele de definire, cand exista deficit caloric, va face ca antrenamentele sa decurga mai usor. Folosirea lui ca principal agent de crestere a masei musculare nu este eficienta, mai ales cand evaluam si riscurile. Principala lui caracteristica ramane cresterea agresivitatii, care poate fi canalizata pozitiv in timpul competitiilor sau antrenamentelor.

Se aromatizeaza aproape in intregime avand un efect rapid, imediat dupa administrare, efectul androgen manifestandu-se dupa o ora de la administare. Odata cu administrarea acestui steroid este recomandat sa se administreze si Proscar, un medicament care combate efectele negative androgene. De asemenea, este indicat si adaugarea unui adjuvant antiestrogenic, precum Nolvadex sau, mai puternicul Arimidex.

Efecte negative: la nivelul ficatului are o toxicitate ridicata, acneea pe tot corpul, ginecomastie, retentie de apa si grasime, suprima productia testosteronului propriu (de aceea este obligatorie o cura de Clomid si Nolvadex la sfarsitul ciclului).
Doze zilnica este de 40-50 mg, nu in cicluri mai lungi de 6 saptamani, daca se vrea cresterea masei musculare. Dar, repet: nu este recomandat a fi folosit in acest scop.
Are un cost relativ redus, si se gaseste usor, fiind produs de multe companii farmaceutice, dar si de cateva laboratoare underground.

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: TITANODROL, pentru masa musculara, TriApidix 300 si BURN Booster  pentru definire si slabire. Pentru un amator riscurile expunerii la steroizi anabolizanti nu merita, cand pe piata exista astfel de produse naturale si aproape la fel de puternice! 

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.