Sanabolicum

Publicat in

Sanabolicum este un steroid pe baza de nandrolon, cu o durata de actiune asemanatoare cu a testosteronului cipionat. Aduce castiguri de masa musculara lente, fara acumulare de apa sau grasime.

Substanta activa : nandrolon ciclohexilpropionat
Denumiri comerciale : Sanabolicum, Sanabolicum-Vet, Genadrag, testosteron CHP Theramex, Fherbolico, Anabolicum "Sanabo", Androl, Megabolin, Proteron-Depot


Sanabolicum este denumirea comerciala a esterului de nandrolon ciclohexilpropinat. Este un ester cu actiune de lunga durata, asemanator cu testosteronul cipionat, diferit doar prin faptul ca are un inel de carbon format din 6 atomi in loc de 5 atomi cum este cazul la cipionat. Desi nu se gasesc date exacte despre metabolizarea sa, se presupune ca are un efect mai de durata decat cipionatul. Medical, acest steroid ar fi injectat la intervale mari de timp. Dar in lumea culutirsmului, injectarea lui se face saptamanal, facadu-l asemanator ca administrare si efecte cu Deca-Durabolinul. Nandrolonul ciclohexilpropionat este preferat de sportivi pentru abilitatile sale de a promova masa musculara lina si forta, fara multe efecte secundare.

Medical se foloseste pentru tratarea osteoporozei si la pacinetii care au nevoie de mai multa masa muculara lina. A fost folosit in multe preparate in anii '70, dar de-a lungul timpului multe din preparatele care il contineau au fost retrase de pe piata, din motive financiare; preparatele cu nanadrolon decanoat si fenilpropionat dominau piata. Inca este folosit in unele preparate, pe piete izolate, cel mai cunoscut si des intanlit fiind Genadrag, produs de Drag Pharma din Chile. Alte denumiri comerciale inca in circulatie sunt: Sanabolicum din Egipt si Sanabolicum-Vet din Austria.

In mai toate produsele care contin acest steroid ratia este de 50 mg de CHP per mililitru. O astfel de doza administreaza in realitate 34 de mg de steroid datorita moleculei sale mari. Astfel, la aceste doze, Sanabolicum este prea slab pentru a fi folosit singur. Sau mai exista varianta de a iti injecta cantitati foarte mari ale acestu steroid saptamanal. Dar acest lucru aduce mai mult a masochism din partea celui care se supune la atatea intepaturi. In mod normal se va folosi o doza de 100-200 mg pe saptamana alaturi de alte anabolizante, in functie de scopul urmarit (de a se defini sau de a castiga masa musculara). Folosit singur, o doza cat de cat confortabila de injectat ar fi undeva la 200-400 mg/saptamana.
Nu este un steroid foarte popular datorita dozelor mari necesare pentru a avea efect. Daca veti gasi unul din produsele continand acest steroid, sansele sa fie fals sunt foarte mici, nefiind asa cautat.

Efectele secundare de natura estrogena sunt putin probabile, nandrolonul convertindu-se in estrogen intr-o mica masura. Totusi, la doze foarte mari pot aparea astfel de efecte adverse, precum retentia de apa si grasime sau chiar ginecomastie.

Nandrolonul are o activitate de progestin in organism. Progesteronul are efecte secundare similare cu estrogenul, asa ca poate aparea retentia de apa si grasime, si uneori si ginecomastia. De asemenea, poate aparea si acnee sau ten uleios. Dar mentionez ca aceste efecte secundare sunt rare.
Pentru a preveni orice fel de efect nedorit se poate adauga un anti progesteron precum cabergolina.

Chiar daca nu este un steroid androgen, pot aparea efecte secundare cu o astfel de natura, mai ales la doze mari. Aceasta includ ten uleios, acnee, agresivitate crescuta si caderea parului la cei predispusi genetic. Dar aceste efecte apar mai ales la doze foarte mari.
Un alt aspect de luat in seama, este ca nandrolonul ciclohexilpropionat este bine sa fie mereu combinat cu un androgen mai puternic, precum testosteronul, pentru a evita eventuale disfunctii erectile pe durata ciclului.

Va suprima puternic productia proprie de testosteron, de aceea la final este necesara o terapie post ciclu.

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: Metadrol, pentru masa musculara, ThermaCuts si TriApidix 300, pentru definire si slabire.

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7)

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.