Cheque drops

Publicat in

Cheque drops este un steroid foarte puternic care se foloseste in medicina veterinara pentru a impiedicat catelele sa intre in calduri. Este relativ cunoscut, dar totusi evitat de majoritatea culturistilor, avand efecte secundare pronuntate.

Substanta activa : miboleron
Denumiri comerciale : Cheque Drops

 

Cheque drops este un steroid anabolizant si androgen foarte puternic care se foloseste in medicina veterinara pentru a impiedicat catelele sa intre in calduri. Cheque drops contine o forma derivata a nandrolonului, miboleron. Este un steroid atat de puternic incat este eficient in doze masurate in micrograme nu in miligrame. De fapt este printre cei mai puternici steroizi si in acelasi timp cel mai problematic privind efectele secundare. 

Este folosit mai ales de powerlifteri si luptatori,inainte de competitii pentru a creste agresivitatea si motivarea. De culturisti este folosit foarte rar, in ultimele saptamani inainte de un concurs pentru un imbold la antrenamente.

Se gaseste la fiole de 55 ml cotinand o solutie orala de 100 mcg steroid per mililitru. Adica doar 5.5 miligrame de steroid activ. In ciuda dozei extrem de reduse a capatat statutul de unul din cei mai puternici steroizi disponibili vreodata. 

Desi miboleronul este un derivat al nandrolonului nu se va converti in metaboliti mai slabi odata ajuns in tesuturille musculare. Este mai androgenic decat nandrolonul si o alta proprietate deosebita, este capabil sa reziste in sange in forma libera fara a se lega de proteine. 

Chiar daca este de 5,9 ori mai anabolic decat testosteronul nu ajuta la construirea de masa musculara. Teoretic, in doze suficient de mari (5 mg/zi) pentru o perioada de cateva saptamani (3-4) ar putea ajuta la cresterea masei musculare, dar efectele secundare ar fi de domeniul filmelor horror. Asa ca nu exista date in aceasta privinta, nimeni necutezand sa se aventureze la doze asa mari (poate doar cei care se urasc cu adevarat). Fiind folosit perioade extrem de scurte de timp si in doze foarte mici, doar pentru cresterea agresivitatii, nu isi manifesta si proprietatile anabolice. 

Asadar singurul scop cu care este folosit Cheque drops de catre sportivi este cresterea agresivitatii si motivarii. Aceste doua componente joaca un rol extrem de important in sporturile de forta precum haltere sau powerlifting si in sporturile de contact precum box sau MMA. In general steroizii nu cresc agresivitatea, sunt foarte putini care au un impact real asupra ei. Dar cand vine vorba de Cheque Drops cresterea agresivitatii este una pronuntata. Daca cineva este o persoana neplacuta in general, luand acest steroid va deveni cel mai mare nemernic! Si nu este o exagerare! 

De regula sprotivii il iau cu cateva saptamani inainte de competitii si in ziua competitiei. Nu se ia zi de zi ci doar inainte de antrenamentele grele. Culturistii il folosesc il ultimele saptamani de dieta, cand au nivele extrem de scazute de energie si motivare la antrenamente. Si ei il iau tot inainte de antrenamentele mai grele. 

Efecte secundare Cheque Drops

Efectele secundare ale miboleron sunt numeroase si puternice. Este printre cei mai periculosi steroizi anabolizanti. Cresterea agresivitatii inainte de o lupta poate parea tentanta, dar pentru majoritatea efectele secundare vor depasi beneficiile. Cu acest steroid efectele secundare se vor manifesta cu siguranta intr-o anumita masura!

Pentru inceput se aromatizeaza foarte usor, de aceea efectele secundare estrogenice sunt foarte pronuntate cu acest steroid. Retineti ca este un steroid care ridica mari probleme cand vine vorba de ginecomastie, retentia de apa si acumularea de grasime. In general nu este folosit in doze mari si nu este administrat zilnic pentru ca aceste efecte sa se manifeste la extrem, dar totusi apar. Pentru protectie se pot folosi inhibitori de aromatizare precum Arimidex, dar la cei foarte sensibili este posibil sa apara in ciuda acestor precautii.

Cheque Drops are si efecte secundare androgenice: piele uleioasa, acnee agresiva, caderea parului la cei predispusi genetic si cresterea parului pe corp. 

Afecteaza negativ colesterolul. De fapt este extrem de nociv in aceasta privinta, reducand mult HDL (colesterolul bun) si ridicand LDL (colesterolul rau). 
Va suprima foarte mult si secretia proprie de testosteron. 

Este foarte toxic pentru ficat si nu trebuie folosit mai mult de 2-3 saptamani. De asemenea cei mai multi sportivi il folosesc doar inainte de antrenamente grele sau competitii. 

Administrare Cheque Drops

De obicei, se administreaza sublingual, dar acest lucru nu este neparata necesar, fiind si asa rezistent la trecerea prin ficat datorita structurii sale. Doza tipica este de 200-500 mcg pe zi cu 30-40 deminute inainte de antrenament, o lupta sau o competitie. Unii sportivi folosesc si 1 mg pe zi sau mai mult, dar la aceste doze efectele secundare ridica probleme serioase oricui, asa ca este bine sa fie evitate astfel de doze. Dozele recomandate sunt de 200-300 mcg. Are efecte androgenice mult mai puternice decat cele anabolice si in mod sigur nu este recomandat femeilor.

Este un steroid care se gaseste greu. Nefiind o cerere mare laboratoarele underground nu il fabrica, iar producatorii de medicamente veterinare il produc de regula doar la cerere.

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: TITANODROL, pentru masa musculara, TriApidix 300 si BURN Booster  pentru definire si slabire. Pentru un amator riscurile expunerii la steroizi anabolizanti nu merita, cand pe piata exista astfel de produse naturale si aproape la fel de puternice! 

Referinte

Articole din aceiasi categorie

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.