Anapolon 50

English Version Publicat in

Anapolon 50 este unul din cei mai puternici si mai eficienti steroizi administrati pe cale orala. Dar este in acelasi timp si unul din cel mai periculosi. Este destul de cunoscut pe piata neagra a steroizilor si atrage in special incepatori care incearca sa evite injectabilele. Dar Anapolon 50 nu este neaparat cea mai buna cale.

Substanta activa : oximetolon
Denumiri comerciale : Anadrol 50, Anadrolon 50, Anapolon 50, Anasteron, Androlic, Dinasten, Oximetolon, Rinasteron


Anapolon 50 este  unul din cei mai puternici si mai eficienti steroizi administrati pe cale orala. Dar este in acelasi timp si unul din cel mai periculosi. S-au inregistrat si cresteri de 5-7 kg in decurs de doar 14 zile. In acest timp are loc marirea acumularii de apa in organism ceea ce duce la marirea volumului muschilor. Anapolonul nu asigura o crestere calitativa a muschilor, ci una cantitativa. Un avantaj consta in "ungerea incheieturilor" datorita acumularii de apa. Actiunea androgenica puternica a Anapolonului contribuie la refacerea rapida, ceea ce indeparteaza pericolul de suprasolicitare. De asemenea, in timpul administrarii creste mult si forta musculara.

Medical este folosit pentru tratarea anemiilor cauzate de deficientele de celule rosii. Capacitatea Anapolonului de a creste numarul de celule rosii permite muschilor sa absoarba mai mult oxigen; asta, la randul ei, duce la o rezistenta mai mare a muchilor la efort. Un aspect negativ este ca poate aparea si o pompare execesiva a muchiului lucrat, provocand durere, pana la punctul de a nu putea duce la bun sfarsit respectivul exercitiu.

O alta trasatura a Anapolonului este ca duce la cresterea in greutate si prin sporirea apetitului. Dar exista si un efect paradoxal, dozele prea mari de Anapolon duc la reducerea apetitului. 

Cresterile de masa si forta cele mai pronuntate au loc in primele 3 saptamani, apoi se reduc considerabil. 

Administrare Anapolon 50

Doza recomandata este de aproximativ 1-2 mg pentru 1 kg greutate corp. Acest lucru corespunde cu 50-150 mg pe zi. Se incepe de la o doza mica, de 50 mg pe zi si se creste treptat. Preferabil, doza de 50 mg se dubleaza dupa cateva zile, chiar o saptamana. Cei care cantaresc peste 100 Kg sau au facut progrese mari pot mari doza la 150 mg pe zi, dar nu pentru foarte mult timp. In studii dozele de 100 mg/zi au adus rezultate similare cu cele de 150 mg/zi dar cu efecte secundare mai putine. De asemenea, cu cat doza este mai mare se reduce si apetitul, si creste rezistenta la insulina si glucoza, asa ca nutrientii vor intra mai greu in muschi. Deci pentru multi sportivi dozele mai mici sunt mai bune decat cele mari! Se recomanda ca administrarea sa nu depaseasca 4-6 saptamani.

Anapolon 50 se foloseste mai ales la inceputul unui ciclu de steroizi injectabili pentru a porni mai rapid acumularile de masa musculara. Este un agent de acumulare, nefiind util pentru definire. Nu se foloseste de unul singur, greutatea obtinuta cu el fiind pierduta foarte rapid dupa incetarea administrarii. Nu se combina niciodata cu un alt steroid hepatotoxic! 

Mai este folosit si de sportivii care au nevoie de forta, dar nu trebuie sa se incadreze intr-o categorie anume de greutate (strongman sau powerlifteri de categorie grea).

hormon de crestere natural

Efecte secundare Anapolon 50

Anapolonul este foarte toxic pentru ficat, primele simptome sunt ingalbenirea ochilor si a unghilor, pielea devenind si ea galbena. Anapolul este singurul steroid care poate provoaca cancer la ficat, dar asta in cazul abuzurilor.
De asemenea poate aparea ginecomastia, acnee puternica si caderi masive de par, dureri de cap, greturi, voma, dureri de stomac si diaree. Poate aparea sentiemntul de indispozitie generala. Nu este un steroid destinat incepatorilor. Mai ales durerile de cap si sentimentul de discomfort permanent sunt foarte dese in cazul acestui steroid. 

Chiar daca efectele negative estrogenice raman un mister, Anapolonul fiind derivat din DHT, si inhibitorii de aromatizare nu ar trebui sa aibe niciun efect, multi sportivi care il folosesc au raportat ca pot reduce retentia de apa prin folosirea de letrozol.

Atunci cand se intrerupe administrarea "crash"-ul va fi foarte puternic. Pentru inceput apa retinuta va fi eliminata astfel scanzad brusc greutatea. Dar asta este ceva de asteptat asa ca nu este un motiv de ingrijorare. Cel mai important este restaurarea productiei proprii de testosteron. Anapolonul o va inhiba repede, de aceea folosirea Clomid si Nolvadex este obligatorie dupa un ciclu cu acest steroid. Inainte de a iesi din ciclu unii sportivi opteaza pentru folosirea unui steroid mai usor precum Winstrol. Asta pentru a intarii masa musculara acumulata, ceea ce da rezultatele sperate de cele mai multe ori. Desi tot se va pierde putin din masa, este o metoda foarte buna de a iesi din ciclu cu rezultate foarte bune. Dar trebuie totusi folosite si medicamentele post-ciclu, pentru ca Winstrol nu va restaura nivelele testosteronului. Nu se va lua Winstrol si Anapolon 50 in acelasi timp, acestia fiind doi dintre cei mai toxici steroizi pentru ficat. Si practica in sine de a urma administrarea de Anapolon 50 cu una de Winstrol este foarte periculoasa, stresul pe ficat fiind imens. De aceea nu este utilizata des de sportivi.

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durataMetadrol si produsele IRIDIUM LABS pentru masa muscularaFast BURN Extreme,  Fast BURN Active si Keto Actives pentru definire si slabire. Pentru un amator riscurile expunerii la steroizi anabolizanti nu merita, cand pe piata exista astfel de produse naturale si aproape la fel de puternice! 

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7).

 

 

 

 

Referinte

Articole din aceiasi categorie

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.