Havoc

Publicat in

Havoc este un steroid anabolic oral, derivat din dihidrotestosteron. Avem de-a face cu un alt steroid vandut o perioada ca supliment sportiv legal pe piata din S.U.A.

Substanta activa : metepitiostan
Denumiri comerciale : Havoc

 

Havoc este un steroid anabolic oral, derivat din dihidrotestosteron. Este c17-alfa alchilat, cu o balanta androgena-anabolica, favorabila anabolismului. Separarea este pronuntata, efectul anabolic fiind de 12 ori mai pronuntat decat efectul androgen. Acest standard este stabilit cu teste pe animale, asa ca valorile pot fi usor diferite la oameni. Acest medicament nu a fost testat niciodata clinic pe oameni, ce se stie despre el fiind din testele pe animale si din observatii anecdotice. Ce se poate spune cu siguranta este ca are un puternic efect anabolic, cu rezultate bune in cresterea tesutului muscular lin, si forta. Are si anumite efecte antiestrogene, ceea ce il leaga si mai mult de fazele de definire si striere. 

Metepitiostanul este cunsocut inca din anii '60, dar a fost uitat o buna perioada de timp, pana la sfarsitul anului 2006, cand o companie, Recomp Performance Nutrition, a scos un nou produs pe piata SUA, sub denumirea de Havoc, produs care continea metepitiostan. Se va vinde fara prescriptie, pe piata libera, ca un supliment pentru sportivi. Asta nu inseamna ca este unu non-steroid, sau ca nu este puternic, dar legea americana are lacune, iar aceasta substanta nu a fost clasificata ca un steroid anabolizant. Cu toate ca este legal si se vinde bine, firma producatoare, a anuntat ca va scoate produsul din fabrictie. 

Nu  se aromatizeaza, asa ca efectele secundare de natura estrogena, retentia de apa si garsime si ginecomastia, nu sunt o problema. O problema care poate aparea la unii utilizatori este o stare de letargie,datorata lipsei de estrogen. Cele mai probabile efecte secundare care pot aparea, mai ales la doze mari, sunt: pielea uleioasa, acnee si cresterea parului pe corp si fata. La cei predispusi genetic poate acelera caderea parului. Folosirea Proscar este inutila, produsul fiind derivat din dihidrotestosteron. Este hepatotoxic, asa ca folosirea unui protector pentru ficat in timpul folosirii acestuie steroid este binevenita. 

Dozele sunt de 10-20 mg pe zi, in cicluri de 6, maxim 8 saptamani. Se folosesc si doze de 30 mg sau mai mari, dar nu este recomandat datorita toxicitatii ridicate pentru ficat. Aceste cicluri trebuie sa dureze maxim 4-6 saptamani. 

Se gasea pe piata americana de suplimente alimentare si sportive, sub denumirea de Havoc, dar si sub alte denumiri comerciale, de la diverse firme. In prezent este posibil sa mai fie produs de unele laboratoare underground. 

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: TITANODROL, pentru masa musculara, TriApidix 300 si BURN Booster  pentru definire si slabire. Pentru un amator riscurile expunerii la steroizi anabolizanti nu merita, cand pe piata exista astfel de produse naturale si aproape la fel de puternice! 

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7).

 

 

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.