Bolfortan

Publicat in

Bolfortan este un steroid injectabil care are la baza testosteronul. Aceast produs foloseste un grup chimic neobisnuit pentru a isi prelungi biovalabilitatea, si anume acidul nicotinic, o vitamina din complexul B. Este un steroid foarte rar.

Substanta activa : testosteron nicotinat
Denumiri comerciale : Bolfortan

 

Testosteronul nicotinat este o forma injectabila a principalului hormon masculin, testosteronul. Aceast produs foloseste un grup chimic neobisnuit pentru a isi prelungi biovalabilitatea, si anume acidul nicotinic. Acidul nicotinic este cunsocut si sub denumirea de niacin, o cunoscuta vitamina din complexul de vitamine B. Niacina este uneori folosita ca ester la diferite medicamente pentru a imbunatati profilul farmacochinetic, desi nu se stie multe despre uzul cu un steroid androgenic si anabolizant. Dar se stie cu siguranta ca testosteronul nicotinat este un foarte bun agent de masa musculara si forta. 

Testosteronul nicotinat a fost un produs rar, comercializat doar in Austria sub denumirea de Bolfortan. Datorita raritatii sale a capatat statutul de mit, proprietatile sale fiind mult crescute in mintea celor care nu aveau acces la el, dar auzisera de el. Cu toate acestea, nu este decat o alta forma a testosteronului inejctabil, cu aceleasi efecte ca toate formele acestuia. 

 Este un steroid pe baza de apa, cu multiple potentiale efecte secundare. Se converteste usor in estrogen, asa ca retentia de apa si de grasime si ginecomastia sunt posibile, la doze mari este nevoie sa se foloseasca un antiestrogen. Alte efecte secundare care pot aparea sunt: piele uleioasa, acnee, cresterea parului pe fata si pe corp. Cei predispusi genetic pot suferi de calvitie. Lor li se recomanda folosirea nadrolonului decanoat. Nu este hepatotoxic. 

Bolfortan necesita injectarea cu un ac mare, datorita structurii sale chimice. In urma injectarii sunt posibile iritari si durere in locul unde s-a facut injectia. 

Doza saptamanala de testosteron nicotinat este de 200-400 mg, impartite in 2-3 reprize. 

Testosteronul nicotinat nu mai este disponibil in comert, dar materia prima pentru el se gaseste inca, asa ca nu este exclus sa apara sau sa fi aparut la firme ilicite producatoare de steroizi.

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: TITANODROL, pentru masa musculara, ThermaCuts si TriApidix 300, pentru definire si slabire. Pentru un amator riscurile expunerii la steroizi anabolizanti nu merita, cand pe piata exista astfel de produse naturale si aproape la fel de puternice! 

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.