Neotest 250

Publicat in

Neotest 250 contine testosteron decanoat, o forma injectabila a principalului hormon androgen masculin. Este un ester cu actiune foarte lunga, doze mici ale acestuia se gasesc si in compozitia Sustanon 250.

Substanta activa: testosteron decanoat
Denumiri comerciale: neotest 250

 

Testosteronul decanoat este o forma injectabila a principalului hormon androgen masculin, testosteronul. Are o actiune lenta, fiind mai cunoscut din amestecul de patru esteri ai Sustanon 250. Esterul de decanoat, folosit pentru a crea testosteronul decanoat, ii da proprietati farmacologice similare cu cele ale nandrolonului decanoat, asigurand o eliberare lenta a hormonului in sange (testosteron in acest caz), care actioneaza timp de trei saptamani dupa injectie. Testosteronul decanoat are o durata de actiune putin mai mare decat cea a enantaului si cipionatului, si poate necesita o injectare putin mai rara, in comparatie cu cei doi.

Testosteronul decanoat a fot inventat acum cateva decenii, si se parea ca oferea efecte mai favorabile fata de Sustanon 250, avand o actiune mai echilibrata, fara fluctuatii ale nivelelor horomnale. Cu toate acestea nu a avut niciodata succes comercial ca si preparat pe baza de un singur ester. Singurul preparat modern care sa contina esterul de decanoat ca baza, a fost steroidul veterinar Neotest 250. Firma producatoare era din Mexic, de aceea nu era foarte raspandit pe piata mondiala; cei care l-au folositi sustin ca necesita o injectare mai putin frecventa decat in cazul cipionatului sau enantatului, si oferea un confort mai mare decat Sustanonul (cunoscut pentru durerea si iritarea locului injectiei).
In prezent Neotest 250 nu mai este in productie, si nu exista alt preparat care sa contina doar testosteron decanoat. 

Cand era produs, Neotest 250 se gasea la fiole de 10 ml, cu o concentratie de 250 mg/ml. 

Testosteronul decanoat se aromatizeaza relativ usor, de aceea pot aparea efecte secundare precum retentia de apa, retentia de grasime si ginecomastie. Este bine sa aveti la indemana antiestrogeni, cand faceti un ciclu cu testosteron.

Testosteronul fiind si androgen pot aparea si efecte adverse precum pielea uleioasa, acneea, pilozitate excesiva, agresivitate crescuta si caderea parului la cei predispusi genetic. Pentru diminuarea efectelor secundare androgene se poate folosi Propecia
Testosteronul mai poate scadea colesterolul bun, cand este folosit pe perioade lungi de timp. Nu este toxic pentru ficat.

Testosteronul decanoat va suprima productia proprie de testosteron, de aceea la finalul ciclului trebuie urmata o terapie post ciclu. 

Doza eficienta a testosteronului decanoat este intre 200 mg si 600 mg, administrat o singura data pe saptamana, si chiar si o data la 10 zile. Se poate combina cu alti steroizi, in functie de efectul dorit. 

Cum spuneam si mai sus, Neotest 250 nu mai este disponibil, si in prezent nu exista alte preparate doar pe baza de testosteron decanoat.

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.