Sten

Publicat in

Sten este un amestec de doi esteri ai testosteronului. Este considerat o varianta mai ieftina a Sustanonului. Se gaseste mai ales pe piata americana, fiind produs in Mexic.

Substanta activa : testosteron cipionat si propionat
Denumiri comerciale : Sten

 

Sten este un steroid care are la baza doi esteri ai testosteronului. Este fabricat doar in Mexic de catre firma Atlantis. Este unul dintre cei mai ieftini steroizi cu testosteron, destinati uzului uman. Cele doua componente active ale acestui steroid sunt testosteronul cipionat (25 mg) si testosteronul propionat (75 mg). Fiecare fiola contine de asemenea si 20 mg de DHEA (dehidroepiandrosteron). Daca nu tinem cont de DHEA, acest steroid contine practic 50 mg de testosteron pe mililitru.

Multi il compara cu Sustanonul, dar ca o varianta mai ieftina. Desi contine doi esteri ai testosteronului pentru "un efect mai indelungat", Sten este activ pentru o perioada mult mai scurta in comparatie cu Sustanonul. Dar ambele produse sunt puternice si efectele finale vor fi similare. 

Daca am folosi cei doi compusi de testosteron separat, doza cumulata ar fi undeva la 200-400 mg pe saptamana. Asa ca 2-4 fiole de Sten pe saptamana este de obicei doza recomandata. Ca administrarea sa fie mai putin neplacuta, se vor face mai multe injectii pe saptamana fiecare costand in 2 ml, ceea ce echivaleaza cu o fiola. Dar injectii de cate 4-8 ml pe saptamana pot parea cam multe, mai ales daca le comparam cu alte produse pe baza de testosteron, ca Sustanonul. Este, de asemenea, ingreunata si administrarea unui alt steroid injectabil, adaugarea inca unei doze pentru injectare facand din ciclu un adevarat cosmar. De aceea, Stenul nu este foarte popular si este folosit mai ales in lipsa altor steroizi pe baza de testosteron.

Efectul acestui steroid poate fi comparat cu efectele celorlati steroizi pe baza de testosteron. Este indicat pentru cresteri rapide in masa si forta. Efectele negative ce pot aparea sunt retentia de apa si ginecomastia, iar indivizii sensibili la estrogen vor fi nevoiti sa adauge un antiestrogen. Alte efecte secundare posibile sunt: acnee, piele uleioasa si caderea parului. Pentru a reduce aceste riscuri se poate adauga la ciclu un medicament precum Proscar, mai ales cei care sunt predispusi la calvitie.

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: Metadrol, pentru masa musculara, ThermaCuts si TriApidix 300, pentru definire si slabire.

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7)

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.