Spectriol

Publicat in

Spectriol este un steroid veterinar, venit din Australia. Este o combinatie de mai multi steroizi, avand 5 componente. Din pacate este foarte rar vazut in afara Australiei.

Substanta activa : amestec de testosteron/nandrolon/methandriol
Denumiri comerciale : SpectriolSpectriolul este un steroid injectabil de uz veterinar fabricat in Australia, format dintr-un amestesc de mai multi steroizi. Mai exact contine 5 componente: 3 esteri ai testosteronului (propionatcipionat, hexahidrobenzoat), nandrolon fenilpropionat si metandriol dipropionat.  Desi se gasesc atatia steroizi in aceeasi fiola, concentratia este de 65 ml per miligram. Spectriolul nu este un steroid exterm de puternic dar este o adaugare buna la ciclul de steroizi. Este intradevar un steroid ciudat. Dar Australia este cunsocuta pentru steroizii veterninari neobisnuiti.

Acest compus poate oferi un nivel echilibrat de efecte androgene si anabolice. Din 65 de mg, 30 sunt esteri ai testosteronului, care este mai mult androgenic. Iar restul de 35 de mg se impart intre nandrolon si metandriol, care au o natura mai anabolizanta. Cele doua componente se completeaza reciproc, oferind o buna crestere a mesei musculare si reducand efectele negative, in comparatie cu un ciclu alacatuit doar din testosteron (pentru a afla mai multe despre diversiie steri ai testosteronului citi profilele lor). Dezavantajul Spectriolului este concentratia scazuta de 65 mg, ceea ce face dificila administrarea lui pe durata unui intreg ciclu. Pentru asta doza ar trebuis a fie unde intre 260-520 mg, ceea ce ar insemna 4-8 ml de solutie. Este o cantitate destul de mare de injectat.

Spectriol se gaseste doar la fiole de 10 ml fiind fabricat de firma australiana RWR. Nu este un steroid usor de gasit, si se poate falsifica usor pe piata neagra.

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: Metadrol, pentru masa musculara, ThermaCuts si TriApidix 300, pentru definire si slabire.

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7)

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.