Anadur

Publicat in

Anadur este un steroid injectabil care are in compozitie nandrolon. Este forma de nandrolon cu cea mai indelungata actiune. Poate fii comparat cu Deca- durabolinul.

Substanta activa : nandrolon hexiloxifenilpropionat
Denumiri comerciale : Anadur

 

Anadur este un steroid care contine substanta activa nandrolon. In actiune este similar cu Deca-Durabolinul

Anadur este preperatul in care nandolonul isi mentine efectul pentru cea mai indelungata perioada de timp. Anandur nu este un preparat pentru cresterea rapida a masei musculare. Este un steroid de baza, care favorizeaza cresterea lenta. Anadur favorizeaza o retentie mai mica a apei in organism decat Deca. Avand efect indelungat si totodata bine tolerat, Anadur se aplica in cure cu steroizi ce dureaza luni intregi. Rezultatele obtinute se mentin si dupa incetarea administraii lui. 

Efectele adverse sunt mai reduse ca la Deca-durabolin, iar asupra ficatlui este absolut inofensiv. Aceste efecte secundare includ si ginecomastia, mai ales pe cale progestinica, nu estrogenica. Dar probabilitatile sunt foarte reduse. 

Anadur nu provoaca reducerea considerabila a testosteronului propriu si nu franeaza spermatogeneza. Multe persoane au afirmat ca odata cu folosirea acestui steroid au sesizat o ameliorare a starii psihice. 
Dozarea de 250 mg o data la 10 zile permite obtinerea unor rezultate bune. 

Anadur nu se mai fabrica in momentul de fata, asa ca mai toate produsele gasite sunt falsuri.

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: Metadrol, pentru masa musculara, ThermaCuts si TriApidix 300, pentru definire si slabire.

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7).

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.