Myagen

Publicat in

Myagen este asemanator structural cu metiltestosteronul, dar are un comportament diferit, nefiind atat de toxic.

Substanta activabolasteron
Denumiri comerciale :  MyagenBolasteron este asemanator cu metiltestosteronul, din punct de vedere structural. Boldasteronului i-a fost adaugat un grup C-7 metil, ceea ce il face sa se comporte total diferit fata de ruda sa.

Boldasteron nu se  converteste in dihidrotestosteron, desi este un derivat al testosteronului. Asta il face sa fie mai anabolic decat androgenic. Bolasteron se aromatizeaza.

Dozele sunt curpinse undeva intre 10 si 30 mg pe zi. Efectele secundare nu sunt iesite din comun, in functie de organismul fiecaruia putand aparea retentia moderata de apa, acumularea de grasime, acnee, piele uleioasa si, in cazuri mai grave, ginecomastie si calvitie. Este si toxic pentru ficat.

Bolasteron nu se mai fabrica de ceva vreme dar nu este exclus sa apara (daca nu a facut-o deja) pe piata neagra din underground.

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: Metadrol, pentru masa musculara, ThermaCuts si TriApidix 300, pentru definire si slabire.

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7)

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.