Dimetiltrienolon

Publicat in

Dimetiltrienolon este unul din acei steroizi foarte puternici care nu a fost introdus niciodata in comert, o adevarata abominatie anabolica.

Substanta activa : dimetiltrienolon
Denumiri comerciale : - 

 

Dimetiltrienolon este unul din acei steroizi foarte puternici care nu a fost introdus niciodata in comert. Este un compus destinat cercetarii, asemanator intr-o oarecare masura cu Metribolonul, care este  o "abominatie anabolica" cu drepturi depline. Metribolonul a fost decretat ca unul din cei mai hepatotoxici steroizi atunci cand a aparut, si Dimetiltrienolon nu este nici el departe.

Structural, difera de Metribolon prin adaugarea unui grup 7-metil. Desi nu pare mult aceasta modficare aduce efecte foarte puternice. La aparitia Dimetiltrienolonului s-au efectuate teste pe sobolani. Datele obtinute s-au comparat cu cele obtinute in cazul metiltestosteronului, el fiind steroidul standard de comparatie. Rezultatele au fost uimitoare. S-a constata ca Dimetiltrienolon este de peste 100 de ori mai puternic in orice efact ca metiltestosteronul.

Dimetiltrienolon este un steroid extrem de toxic. Desi in conditii controlate si cu mare grija poate fi folosit in oarece siguranta, este totusi un steroid de care v-as sfatui sa nu va atingeti. Se gasesc multi alti steroizi cu efecte benefice asemanatoare dar care nu prezinta acelasi risc de toxicitate. Daca veti da peste acest steroid ar trebui sa fugiti in directia opusa. Este unul din cei mai hepatotoxici steroizi care au fost creati vreodata.

Pentru cei care sunt dispusi sa riste si care il pot procura (probabil un numar foarte restrans), trebuie stiut ca acest steroid nu se aromatizeaza deloc, efectele secundare estrogenice fiind inexistente. Dimetiltrienolon are un efect anabolic/androgenic echilibrat. Efectele secundare androgenice vor aparea cu siguranta dar nu vor fi disproportionale fata de efectul anabolic al steroidului. Doza corespunzatoare in cazul acestui steroid ar fi de 1 mg pe zi sau poate mai putin.

Desi posibilitatea sa dati peste Dimetiltrienolon este aproape de zero, nu este exclus ca intr-o zi sa aveti acces la el. In ritmul in care piata neagra a steroizilor a cresuct in ultimii 10 ani orice este posibil.

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: Metadrol, pentru masa musculara, ThermaCuts si TriApidix 300, pentru definire si slabire.

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7).

 

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.