Anabolicum Vister

Publicat in

Anabolicum Vister este o forma orala a steroidului veterinar Equipoise. Metoda de absortie este aceeasi ca in cazul Undestorului.

Substanta activa : quinbolon
Denumiri comerciale : Anabolicum VisterQuinbolon este o forma modificata de boldenon. Chimic, este identic cu Equipoise, doar ca quibolonul are atasat un enol 17-ciclopentenol pe cand boldenonul are atasat un ester undecilenat. Enolul are rolul de a-i mari biovalabilitatea orala. Este asemanator cu Andriolul, care se administraza tot oral. Deci, Anabolicum Vister, administrat in doze suficiente si constant, poate avea efecte similare cu Equipoise: castiguri de masa musculara lina cu activitati estrogenice si androgenice reduse.

Acest steroid nu se mai produce in ziua de astazi; in trecut se gasea sub forma de pastile de 10 mg. Singura tara in care a fost comercializat a fost Italia.

Anabolicum Vister se aromatizeaza, dar nu intr-o masura foarte mare. Comparativ cu testosteronul, se aromatizeaza pe jumatate. Tendinta de a dezvolta efecte secundare de natura estrogenica sunt mai crescute decat in cazul nandolonului, dar mult mai reduse fata de testosteron.  In caz ca astfel de efecte secundare apar se poate administra o doza mica de tamoxifen. La doze mari pot aparea si efecte precum piele uleioasa, acnee si cresterea parului excesiv pe fata si corp. La cei predispusi la calvitie, poate accelera procesul. Nu este toxic pentru ficat.

Administrarea se va face in timpul mesei, de preferat cu ceva care contine grasime (20 de grame). Doza totala se va imaprti in mai multe doze egale de-a lungul zilei. Se vor lua cate 8-12 pastile pe zi (80-120 mg), timp de 8-12 saptamani. Este considerat un steroid relativ slab si de obicei se combina cu altii mai puternici.

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: Metadrol, pentru masa musculara, ThermaCuts si TriApidix 300, pentru definire si slabire.

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7).

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.